Güngör’den STK’lara ziyaret

Güngör’den STK’lara ziyaret

Gündem 25.03.2023 12:41:18 0
Güngör’den STK’lara ziyaret

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Gönül Ar Güngör, ilimiz genelinde, ilçe ve beldelerde ziyaretlerini sürdürürken Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerini de ziyaret ederek hem sorun ve talepleri dinliyor hem de İyi partili cesurlar hareketine destek istiyor.

Aday adaylığını açıkladığı ilk günden itibaren Kırmızı çizgilerinin başında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet değerleri ve kurucu unsurları olduğunu söyleyen İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Gönül Ar Güngör, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyon Şubesini ve İşsizler Derneğini ziyaret etti.

ADD Şube Başkanı Veli Cengiz ve yönetimi tarafından karşılanan Güngör, ilimiz sorunlarını ve çözüm odaklı çalışmalarını anlattı.
Cengiz ve yönetiminden tam destek alan Güngör’e Atatürk rozeti takılırken, Güngör Atatürk’ün, Türkiye’nin değişmez Başkumandanı ve önderi olduğunu belirterek, ADD’ye destek olmanın herkesin görevi olduğunu söyledi.
ADD Başkanı Veli Cengiz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Güngör ve ekibine geçmiş dönemde yaptıkları çalışmalar ve yeni dönem planları hakkında bilgi verdi.

Ardından İşsizler Derneği Başkanı Hasan Kaya’yı ziyaret eden Gönül Ar Güngör, ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de işsizlik oranlarını çok iyi bildiklerini ve bu konuda çözümlerinin hazır olduğunu söyledi. 

 


 

ÜRETEN TÜRKİYE İSTİYORUZ


Ülkemizin içinde olduğu bu zorlu dönemde mesleki ve siyasi tecrübesi ile sadece elini değil taşın altına gövdesini koymaya karar verdiğini söyleyen Gönül Ar Güngör, insanların artık iş bulamadığını, istihdamın yok olduğunu belirterek, işsizlik sorununun da İYİ parti iktidarında yok olacağını söyledi.
Başkan Kaya, ‘Bizler Derneğimizde başta işsiz kardeşlerimizin sıkıntılarına çare olabilmek için çalışıyoruz. Hayır sahiplerinin katkıları ile bazı kampanyalar düzenliyoruz. İhtiyacı olan alt gelirli vatandaşlarımıza eğitim desteği ve kömür yardımı sağlıyoruz”dedi. 
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette Av. Gönül Ar Güngör’e çok güvendiğini söyleyen Başkan Kaya, çalışmaları hakkında bilgiler erdi.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: güngör’den stk’lara ziyaret
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °