Güzbey, '2023'te 200 sporcu lisans aldı'

ATSO Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey liderliğindeki ATSO heyeti, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, 2023 Spor Oyunları'nda başarı elde eden 200 sporcuya lisans takdim ettiklerini dile getirdi

Gündem 31.01.2024 18:06:38 0
Güzbey,

Afyon Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Yardımcısı ve Spor Oyunları Komisyon Başkanı Hayrettin Güzbey, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, 2023 Spor Oyunları'nın başarılı sonuçları hakkında bilgi verdi.

Güzbey, "2023 Spor Oyunları'nda 17. kez bir araya geldik. 19 farklı branşta 700'den fazla sporcu mücadele etti. 

Bu etkinlikte elde edilen başarılar neticesinde, 200 sporcu için lisans düzenledik. Sporun yaygınlaşması ve gençlerin sporla buluşması adına önemli adımlar attık." dedi.

Afyon Ticaret ve Sanayi Odası'nın güçlü bir kurumsal yapıya sahip olduğunu belirten Güzbey, "8 bin üyemiz var ve kurumsal yapımız her geçen gün artıyor. 

Afyon Ticaret ve Sanayi Odası, 350 oda içinde 3. sırada yer alarak etkili bir konuma sahiptir." ifadelerini kullandı.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Akar, ATSO'nun basın ilişkilerindeki başarısını vurgulayarak, "ATSO, Afyon'un en etkili sivil toplum kuruluşlarından biridir. 

Üyelerinin basınla olan ilişkileri de olumlu bir şekilde ilerliyor. Gelişmiş toplumlarda güçlü sivil toplum kuruluşları, demokrasiye güç katıyor." dedi.

ATSO heyetinde Fatih Muhsurler ve Kerem Güzel'in yer aldığı ziyarette, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ne Spor Oyunları'na katkılarından dolayı plaket takdim edildi. 

ATSO heyeti, etkinlikte elde edilen başarıları paylaşarak, Afyon'un spor alanındaki potansiyeline vurgu yaptı.

#ATSO #SporOyunları #Afyon #Başarı #SivilToplum #Lisans


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Güzbey '' sporcu lisans '
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °