Hacca giden vatandaşlar dualarla uğurlandı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Hacca gidecek olan 35 hacı adayını belediye hizmet binası önünden dualar eşliğinde uğurladı

Gündem 9.06.2023 14:55:34 0
Hacca giden vatandaşlar dualarla uğurlandı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 2023 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu kapsamında hac vazifesini yerine getirmek üzere Hacca gidecek olan 35 hacı adayını belediye hizmet binası önünden dualar eşliğinde uğurladı. Vatandaşlarımızın aile yakınları da bu anlamlı etkinliğe katılım sağladı.

Dinar Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleştirilen uğurlama töreninde, Belediye Başkanı Nihat Sarı, hacca gidecek olan vatandaşlarımıza büyük bir ilgi ve alaka gösterdi. Kendilerine çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Sarı, hac ibadetlerinin kabul olması temennisinde bulunarak, hacı adaylarına hayırlı yolculuklar diledi.

Uğurlama töreni boyunca dualar eşliğinde gerçekleşen etkinlik, duygusal anların yaşandığı bir atmosfere sahne oldu. Vatandaşlarımız, hem Hacca gidecek olan sevdiklerini dualarla destekleyerek hem de Belediye Başkanı Nihat Sarı'nın nezaket ve misafirperverliğiyle memnuniyetlerini ifade ettiler.

Dinar Belediyesi, vatandaşlarımızın dini vecibelerini yerine getirebilmeleri ve önemli bir ibadet olan Hacca gitmeleri konusunda destek olmayı hedeflemektedir. Belediye Başkanı Nihat Sarı'nın şahsi katılımı ve ilgisi, vatandaşlarımız arasında büyük memnuniyet yaratmıştır.

Hac ibadeti, Müslümanlar için büyük bir öneme sahiptir ve bu anlamlı yolculukta vatandaşlarımıza yapılan desteğin önemi büyüktür. Dinar Belediyesi'nin Hacca gidecek olan vatandaşlarımıza verdiği destek ve Belediye Başkanı Nihat Sarı'nın kişisel ilgisi, yerel yönetimlerin toplumun dini ve manevi değerlerine verdiği önemi gösteren bir örnektir.

Beyaz Belge Haber'den Hanım Sündük'ün Haberi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °