"Halkın Beklediği Belediyecilik Ruhu Kadrolarımızda Mevcuttur"

Saadet Partisi Afyonkarahisar Şubesi, haftalık olağan İl Yönetim toplantısında, yerel seçimlere hazırlık kapsamında yapılan istişarelerde, halka daha iyi hizmet için Saadet kadrolarının önemine vurgu yapıldı

Gündem 13.11.2023 13:31:47 0

Saadet Partisi haftalık olağan İl Yönetim toplantısı 20. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Osman Hazer, GİK Üyesi Ali Hazer, İl Müfettişi Adnan Şenel ve İl Başkanı Beytullah Karataş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda İl Başkanı Beytullah Karataş, önemli bir seçime doğru gidildiğini ifade ederek Saadet Partililerin omuzlarındaki sorumluluğun daha da arttığına değindi.

BELEDİYE MAKAMLARI HİZMET ARACIDIR

“Saadet Partisi olarak 31 Mayıs tarihinden itibaren tüm ilçelerde yerel seçim hazırlıklarımıza yaptığımız ilçe ve belde ziyaretleriyle devam ediyoruz. 

Gittiğimiz ilçelerde ve beldelerde görüyoruz ki vatandaşlarımız en küçük belediye hizmetlerine dahi ulaşmakta zorlanıyorlar. 

Maalesef gördük ki; makam odalarından dışarı çıkmaktan imtina eden, mesai mefhumuyla çalışıp mesai saatleri dışında vatandaşın sorunlarını dinlemekten aciz, seçildiği günden bu yana protokol ziyaretleri dışında bir çalışma yapmayan belediye başkanları var. 

Belediye makamlarının hizmet aracı olduğuna inanıyoruz bu sebeple tüm hemşerilerimizi verdiği oyun hesabını sormaya davet ediyoruz.”

HİZMETLER EZİYETE DÖNÜŞÜYOR

Afyonkarahisar Belediyesi başta olmak üzere neredeyse tüm belediyelerde verilen vaatlerin zamanında yapılmamasından kaynaklı seçime son 1 yıl kala bu sözlerin tutulmaya çalışıldığına dikkat çeken Karataş şunları ifade etti;
“Afyonkarahisar Belediyesi neredeyse 20 yıldır Ak Parti iktidarının elinde. Yapılan elbette güzel hizmetler var teşekkür ediyoruz ancak bu 20 yılda her gelen Belediye Başkanı’nın neredeyse bir öncekinin eserlerini inkar edercesine, sanki sıfırdan başlıyormuşçasına bir planlama içerisine girmesi şehrimize yapılan en büyük kötülüklerin başında geliyor. 

Hizmet edeceğim derken maalesef vatandaşlarımız için her dönem bu sözde hizmetler çileye dönüşüyor.

ASFALT VE KALDIRIM BELEDİYECİLİĞİ AFYON’A ÇOK ŞEY KAYBETTİRDİ

“Tam yaz dönemi geliyor turizm canlanacağı, esnaf iş yapacağı zaman asfalt ve kaldırımlar yenileniyor şehri toz kaplıyor. 

Trafiğin en yoğun olacağı dönemlerde yollar kapanıyor şehirde trafik adeta çileye dönüşüyor. Esnaf tam iş yapacakken bir anda zafer meydanına panayırlar kuruluyor. 

Halbuki bu 20 yıllık sürede ciddi bir planlama yapılmış olsaydı şehrimiz çok farklı bir görünüme sahip olabilir, termalin de ciddi katkısıyla turizmin başkenti haline gelebilirdi. 

Şehrimizde gençlerimiz iş bulamazken üretime dönük yatırımlarla istihdama önemli katkılar yapılabilirdi. 

Afyonkarahisar bulunduğu konum itibariyle bölgenin ve Türkiye’nin yıldızı haline getirilememiş ise bu problemin mesuliyeti Ak Partili Belediye Başkanlarındadır.”

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ SAADET’E KAVUŞACAK

Saadet Partisi olarak Afyonkarahisar Belediye Başkan Adaylığı için istişarelerin devam ettiğini ifade eden Karataş “21. Yüzyılda belediyecilik artık yol ve kaldırım yapmaktan, çöp toplamaktan çok daha fazlasıdır. 

Artık belediye başkanları ve meclis üyeleri, bulunduğu şehrin ekonomisini, gıdasını, sağlığını, eğitimini, manevi ortamını, kısaca hayata dair ne varsa hepsini dert etmelidir, bunlarla ilgili proje geliştirmelidir. 

Belediye başkanı öncüdür, şehrin potansiyelini harekete geçirecek, gerekli yatırımları alacak ve şehri yarınlara taşıyacak kişidir. İşte biz bu bilinçle yola çıkarak, Afyon’umuzun sahip olduğu imkanları ve fırsatları kullanarak, şehrimizi ileriye taşıyacak, her açıdan geliştirecek bir vizyon ile adaylarımızı belirleyeceğiz!”

HALKIN BEKLEDİĞİ BELEDİYECİLİK RUHU SAADET KADROLARINDA MEVCUTTUR

20.Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Osman Hazer ise şunları söyledi;

“Milli Görüşün belediyecilik anlayışı 1994 yılında tüm ülke genelinde etkili olmuş ve insanımızın 94 ruhu diye adlandırmış olduğu bu dönemde seçilen kadrolar, çalmayan ve çaldırmayan, bir işi yaparken çevresinin değil halkın menfaatini gözeten yönetim anlayışını benimsemiş, toplumun her kesimine hizmet götürmüştür. 

Halkımızın beklediği bu belediyecilik ruhu yalnızca Saadet Partimizin kadrolarında ve Politikalarında mevcuttur” dedi.

Toplantının ardından yerel seçimlere yönelik oluşturulan aday tespit komisyonları belediye başkan aday adaylıklarıyla ilgili raporlarını sunarak yapılacak çalışmaların istişareleri yapıldı.

#SaadetPartisi #Afyonkarahisar #YerelSeçim #Belediyecilik #Hizmet #Vizyon #AdayAdaylığı #Istişare #AfyonkarahisarBelediyeBaşkanlığı #SeçimHazırlıkları


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °