"Hemşerilerimin mutluluğunu paylaşmak benim için bir ayrıcalık"

"Hemşerilerimin mutluluğunu paylaşmak benim için bir ayrıcalık"

Gündem 17.07.2023 10:28:12 0

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, hafta sonları düğün, nikah, sünnet gibi organizasyonlarda hemşerilerinin yanında oldu. 

Hemşerilerine eşlik etmek ve nikah akitlerini gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk duyduğunu vurgulayan Başkan Çöl, bu göreviyle toplumun en özel günlerinde yer alarak sevinci paylaşıyor.

Başkan Mustafa Çöl, yaptığı açıklamada, göreve başladığı günden bu yana hemşerileriyle birlikte olmanın ve mutluluklarına ortak olmanın büyük bir onur ve mutluluk olduğunu belirtti. 

9 yıldır hafta sonları düğün, nikah, sünnet gibi organizasyonlara katılarak hemşerilerinin en özel anlarında onlara eşlik ettiğini ve nikahlarını kıydığını ifade etti. 

Bu görevin, hemşerilerinin mutluluklarını paylaşmak, sevinçlerine ortak olmak ve geleceğe umutla bakmalarına destek olmak anlamına geldiğini vurguladı.

Başkan Mustafa Çöl, hemşerilerinin en önemli ve özel günlerinde yanlarında olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi. 

Hemşerilerinin mutluluğunu paylaşmanın, gülümseyen yüzlerini görmek ve birlikte olmanın kendisini motive ettiğini söyledi. 

Hemşerileriyle tanışmak, güzel anılar biriktirmek ve hizmet etmek, temel görevleri arasında olduğunu belirtti. 

Kendisini davet ettikleri için hemşerilerine teşekkür ederken, onların gönlünde yer etmekten büyük bir gurur duyduğunu ifade etti.

Başkan Mustafa Çöl, sözlerine birlikte daha güzel günler geçireceklerine olan inancını yineleyerek, hemşerilerine sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diledi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °