Her oyuncak mutlu bir çocuk

Her oyuncak mutlu bir çocuk

Gündem 20.02.2023 16:30:00 0
Her oyuncak mutlu bir çocuk

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu, üyesi olduğu Ege Tiyatrolar Birliği ile çocuklar için yardım kampanyası başlattı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te kampanyaya destek çıktı.

 

Ege Tiyatrolar Birliği ile Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu iş birliğinde çocuklar için oyuncak, kırtasiye malzemeleri, çocuk hijyen malzemelerini kapsayan yardım kampanyası başlatıldı. 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'te depremzede çocukların gelişimini desteklemek ve yüzlerini güldürmek amaçlı yapılan kampanyaya ilişkin son durumu yerinde inceledi. 

Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile birlikte Belediye Şehir Tiyatrosu’nu ziyaret eden Başkan Zeybek, Genel Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas ve mesai arkadaşları ile bir araya geldi. Devam eden kampanya hakkında bilgiler alarak hemşerilerine çağrıda bulundu. Bağış için gelen yardımseverler ile görüştü. Ayrıca kampanyaya da katkı sağlayan Başkanımız, depremden etkilenen bölgelerde ‘çocuklarımız önceliğimizdir’ diyerek bağışta bulundu.

 

YARDIMLAR 23 ŞUBAT'A KADAR TOPLANACAK

 

Kampanya 23 Şubat’a kadar sürecek. Toplanan yardımlar ve tiyatro ekibimiz 27 Şubat’ta Hatay’a gidecek. Depremden etkilenen illeri belirli periyotlar halinde ziyaret edecek olan ekibimiz tüm afetzede çocuklara ulaşarak, kişisel ve psikolojik gelişimi desteleyecek aktiviteler yapacak. Ayrıca toplanan yardımlar da çocuklarımıza ve ailelerine teslim edilecek.

 

YARDIMLAR BELEDİYE ŞEHİR TİYATROSU SALONUNDA TOPLANIYOR

 

'Her Oyuncak Mutlu Bir Çocuk' sloganı ile depremzede çocuklar için başlayan kampanya kapsamında kullanılmamış temiz durumdaki oyuncaklar, boyama kalemleri, atkı bere, çorap, oyun hamuru, resim defteri, top, balon, çocuk diş macunu, diş fırçası, oyun hamuru gibi materyaller Belediye Şehir Tiyatrosu binamıza (Eski Ram Salonu) teslim ediliyor.

 

KAMPANYA ARDINDAN İLK DURAK HATAY OLACAK

 

Deprem illerini dolaşıp çadır/ konteyner kentlere gidecek ekip çocuklarla buluşacak. Tiyatro ekibinin ilk durağı Hatay olacak. Oyuncakları ve hediyeleri dağıtacak, resimler kuklalar yaparak oyunlar oynayacak. Mini tiyatro gösterilerinin de olacağı program dâhilinde çadırlarda ya da konteynerler de yaşayan tüm çocuklara moral olunması amaçlanıyor.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: her oyuncak mutlu bir çocuk
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °