"Her türlü çabayı göstereceğiz"

"Her türlü çabayı göstereceğiz"

Gündem 11.07.2023 16:56:44 0

MHP MYK Üyesi Ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Afyonkarahisar Kamu-Sen’e Bağlı Sendika Başkanlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki Makamında Misafir Etti.

Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Muhtar Demirci, Türk Büro-Sen Şube Başkanı İsmail Akman, Türk Tarım Orman-Sen Şube Başkanı Alperen Şahin, Türk Ulaşım-Sen Şube Başkanı Gökhan Demirel, Türk Haber-Sen Şube Başkanı Ömer Şahin, Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Hakan Temizsoy, Türk İmar-Sen İl Temsilcisi Tolga Şahiner ve Türk Enerji-Sen İl Temsilcisi Bekir Kılıçsal Milletvekili Mehmet Taytak’ı meclis makamında ziyaret ettiler.


Ziyaretlerinden dolayı Kamu Sen Afyonkarahisar ailesine teşekkür eden Milletvekili Taytak, “Türkiye Kamu Sen, Türkiye'nin milli menfaatleri, toplumumuzun gelenek ve göreneklerinin devamı vatan sevgisi, bayrak sevgisi, devlet sevgisi için emek veren bir kuruluşsunuz.  

Tabii bu yolda çok ciddi sıkıntılarda çektiniz. Özellikle FETÖ'nün etkin olduğu dönemlerde arkadaşlarımızın hepsi ayrı ayrı çile çektiler. 

Haklarını alamadılar, liyakat sahibi olmalarına rağmen mağdur oldular. 15 Temmuz sonrası omuz omuza vererek o gün ortaya çıkan Cumhuriyet ittifakı sayesinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız omuz omuza vererek artık 

Türkiye'de devletini seven, milletini seven, sizlerin de sözlerinin itibarlı olduğu ve geçmişte çekmiş olduğunuz sıkıntıların telafisi noktasında elimizden geldiğince her türlü çabayı göstereceğiz. 

Nihayetinde bizler bu ülkeyi hakikaten karşılıksız sevdik. Genel ve milletvekilliği seçimlerinde çok ciddi çalışmalarınız oldu. 

Afyonkarahisar genelinde ciddi manada birliği ve beraberliği sergilediniz. Önce vatan dediniz, gerisi teferruat diyerek hareket ettiniz. 

Başardık,  Allah bu günleri bize nasip etti. Farklı bir sonuç çıkmış olsaydı ülkemizin her türlü tehlike ile karşı karşıya geldiğini biliyorduk. 

Bu dönemimiz Türkiye'nin yeni yüzyıl olacak. Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir problem problemi yok, yeter ki birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmayalım. Birbirimize sahip çıkalım” dedi.

Ziyarette konuşan Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Ali Öztürk, “Geçtiğimiz dönem yani 27. Dönemde Afyonkarahisar'ı Ankara'da çok güzel temsil ettiniz. 

Bizler de Türkiye Kamu olarak bundan gurur duyuyoruz. Her daim Bozkurt Mehmet Taytak’ın yanındayız. Tekrar milletvekilliğiniz hayırlı olsun. 

Türkiye Kamu Sen olarak birlik ve beraberlik içinde hizmet yapmaya talibiz diyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanları da Milletvekili Taytak’a hayırlı olsun dileyerek, kendilerine verdikleri  desteklerden  dolayı teşekkür ettiler.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: "her türlü çabayı göstereceğiz"
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °