Her Türlü Terör Eylemini Ve İş Birlikçilerini Lanetliyorum

Her Türlü Terör Eylemini Ve İş Birlikçilerini Lanetliyorum

Siyaset 17.11.2022 09:31:14 0
Her Türlü Terör Eylemini Ve İş Birlikçilerini Lanetliyorum

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacanİstanbul İstiklal caddesinde meydana gelen hain bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden 6 vatandaşa Allah Rahmet, yaralanan 81 bir vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletti.

 

Hain terör örgütünü ve iş birlikçilerini lanetliyorum. Bütün Dünya bilsin ki hiçbir kirli güç, hain odaklar ve onların işbirlikçileri bilmelidir ki Vatanımızın, Milletimizin bölünmez bütünlüğünü bozmaya hiçbir kimsenin gücü yetmeyecektir. dedi.

 

İl başkanı Kocacan yerel basında Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyi eleştiren ipsizlere cevabı;

Bizim irademizin kaynağı Türk Milleti, himaye edenimiz ise Cenab-ı Allah’tır

Bizim için siyaset yıkımın ve yozlaşmanın kılıfı değil millete hizmetin onuru ve omuz başıdır. Dışımız alemle, içimizde Allah’la beraberdir.

Hayat ve siyaset merkezinde inandığı gibi yaşamayanlar bir süre sonra yaşadıkları gibi inanmaya başlayacaklardır.Bu durum bir sapmadır, bir savrulmadır ağır bir sakatlıktır.

 

Bencilliğin esiri olanlar, nefsine boyun eğenler, siyaseti çıkar ve ikballerinin aracı yapanlar ne ülkesine nede milletine yürekten muhabbet duyamaz kalbi temiz olmayanın siyaseti kirlidir.

 

Siyaset özelde insana, genelde millete fedakarca hizmetin demokratik vasıtasıdır.İnsandan anlayan insan olmak, insanlığın içinde insanı bulup çıkarmakiçin siyaset bir yoldur.

Siyasetçi ise hem milletin gönlünü hem de Allah’ın rızasını kazanmakla mükelleftir.Her mücadele yeni bir keşif, yeni bir atılım demektir.

En kalıcı keşif ise yeni bir gönüle girmektir.

Bizim muradımız, muteber arzumuz her zaman ve her zeminde gönüller yapmak gönüller kazanmaktır.Çünkü bizim hareketimiz bir gönül hareketi, bir sevda seferberliğidir,  biz her yaptığımızı gönlümüzdehissediyoruz.

 

Biz tarihin derinliklerinden öyle bir mefkureyi kucaklayıp gelen milletiz ki, gökyüzünü çadırımız yer yüzünü yatağımız, güneşi de bayrağımız olduğuna inandık ve hep bunu haykırdık.

 

Bu mefkureyiTürk-İslam medeniyetinin mehabet ve muvaffakiyet merkezi yapacak yüksek iradesi de büyük Türk Milletidir.

Üç günlük siyasi ömürlerine bakmaksızın mazisi yarım asrı aşan Milliyetçi – Ülkücü Hareket’le aşık atmak, boy ölçüşmek hiç kimsenin harcı olamaz, haddi olamaz, buna ahlakları kafi gelemez.

 

Günlerden bir gün ulu bir çınar ağacının yanında bir kabak filizi boy gösterir. Bahar ilerledikçe kabak, çınar ağacına sarılarak yükselmeye başlar, yağmurların ve güneşin etkisiyle hızla büyür ve neredeyse çınar ağacıyla aynı seviyeye ulaşır.

 

Kabak filizi bir gün çınara, sen kaç ayda bu hale geldin diye sorar, çınar elli yılda geldim cevabını verir. Bunun üzerine kabak gülerek çiçeklerini sallar ve ‘’ben neredeyse iki ayda seninle aynı boya geldim’’ sözleriyle çınarı küçümser, son bahar gelip çattığında kabak yavaş yavaş üşümeye başlar.

 

Sonra yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da kurumaya yüz tutar. Bunun üzerine telaşla çınara sorar, neler oluyor bana söylermisin?

            Çınar cevap verir ; ölüyorsun

            Kabak tekrar sorar: Neden?

Sonunda çınar derki; Benim elli yılda geldiğim yere iki ayda gelmeye çalıştın da onun için.

Bizim 53 yılda geldiğimiz mevkie bir kaç yılda geleceğini düşünenlerin sonu kabaktır. Kabağın akıbetiyle aynıdır.

 

Geçmişleri bu günlerine kefil olamayanların fikir ve düşünce hayatımızın mümtaz isimlerini istismara yeltenmeleri, onları dillerine dolamaları kendilerini aklamaya, temize çıkarmaya yetmez, bu terazi bu sıkleti çekmez.

 

Terör örgütleriyle kahvaltı hayali kuran ve Türk-İslam düşmanı,emperyalist ülkelerden iktidar olmayı hayal eden, Kripto partinin ipsiz sapsız sözüm ona il başkanı haddini bil sen kim Bilge Liderimize dil uzatıyorsun, dil uzatanın dili kesilir, el uzatanın elini kırılır. Siz kandilin yolunu gözleyin, Pensilvanyadan gelecek haberlere kulak kesilin.

 

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyinismini,o kirli ağzınıza almaya cüret etmek sizin haddinize değildir.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °