Hocalar'da, Çocuklar Çevre Temizliğine Örnek Oldu

Afyonkarahisar'ın Hocalar İlçesi, 16 Eylül Dünya Temizlik Günü'nde öğrencilerin çevre bilinci geliştirmesi amacıyla hareketlendi

Gündem 16.09.2023 09:14:11 0
Hocalar

Afyonkarahisar'ın Hocalar İlçesi, 16 Eylül Dünya Temizlik Günü'nde öğrencilerin çevre bilinci geliştirmesi amacıyla hareketlendi. 

Hocalar İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, öğrenciler ve öğretmenler, Devlethan/Yavaşlar Mesire alanına yaptıkları yürüyüş sırasında çevrelerindeki çöpleri topladılar.

Hocalar İlçe Kaymakam Vekili Hakan Kara, etkinliğin önemine vurgu yaparak, Dünya Temizlik Günü'nün çocuklarda çevre bilincinin oluşturulması için bir fırsat olduğunu belirtti. 

Kara, bu tür etkinliklerin sadece özel günlerle sınırlı kalmaması gerektiğini ve vatandaşların çocuklara örnek olacak şekilde her gün çevre temizliğine katkı sağlamalarını dile getirdi. 

Ayrıca, köylerde benzer etkinliklerin önümüzdeki günlerde muhtarların destekleriyle gerçekleştirileceğini açıkladı.

Etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan İlçe Gençlik ve Spor Müdür V. Ahmet Erkam Işık, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazif Sarı, diğer öğretmenler ve personel ile etkinliğe katılan İlçe Belediye Başkanı Ali Arslan ve Kaymakamlık yetkililerine teşekkür edildi. 

#Afyonkarahisar #Hocalar #Haber #Temizlik #Çöp #DünyaTemizlikGünü


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °