Hüseyin Ceylan Uluçay'dan 28 Şubat Mesajı

Uluçay, 28 Şubat'ın yıldönümünde post-modern darbenin zulmünü hatırlatarak, milletin iradesine sahip çıkmanın önemini vurguladı.

Siyaset 27.02.2024 15:53:36 0
Hüseyin Ceylan Uluçay

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, 28 Şubat 1997 darbesinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Uluçay, darbenin zulmünü hatırlatarak, milletin iradesine sahip çıkmanın önemini vurguladı.

Uluçay, mesajında, "28 Şubat post-modern darbesi ile insanların yaşam tarzına müdahale edilerek milletin inancına ve hür iradesine baskı yapılmıştır." ifadelerini kullanarak, darbenin insan haklarına yönelik bir ihlal olduğunu belirtti. 

Aynı zamanda, gençlerin eğitim hakkının engellendiğini ve temel hak ve özgürlüklerin gasp edildiğini dile getirdi.

Darbenin, meşru bir iktidara karşı gayrimeşru bir müdahale olduğunu vurgulayan Uluçay, bu süreçte bürokraside yer alan yöneticilere haksız operasyonlar yapıldığını ve siyasetin korku ve dayatmalar üzerine kurulduğunu ifade etti.

Uluçay, mesajının devamında, "Milletimiz AK Parti ile iradesine sahip çıkarak kutlu yürüyüşüne emin adımlarla devam etmektedir." diyerek, milletin iradesine sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.

Ayrıca, 28 Şubat'ın mağdurlarını anarak, dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan'a Allah'tan rahmet diledi.

Uluçay, "Karanlık günler artık geride kaldı. Allah bir daha bu ülkeye 28 Şubat’ın karanlık günlerinin bir benzerini yaşatmasın." şeklinde ifadelerle mesajını tamamladı.

#HüseyinCeylanUluçay #AKParti #Afyonkarahisar #28Şubat #Darbe #İnsanHakları #Demokrasi #Özgürlükler #Milletinİradesi #NecmettinErbakan


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Hüseyin Ceylan Uluçay' Şubat Mesajı
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °