İbrahim Eroğlu, Şuhut'ta Büyük Sevgiyle Karşılandı

Şuhut'un AK Parti belediye başkan adayı İbrahim Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlar tarafından büyük sevgi ve ilgiyle karşılandı.

Siyaset 11.03.2024 10:15:05 0
İbrahim Eroğlu, Şuhut

Seçim çalışmaları kapsamında Şuhut'ta yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılanan Eroğlu, “AK Parti'nin dünü de, bugünü de, yarını da millete hizmettir” dedi.

Şuhut İlçesinde çarşı, mahallelerde vatandaşlarımızı ziyaret eden , Şuhut'un AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. 

Şuhut ilçe merkezinde vatandaşların yoğun ilgi gösterip bağrına bastığı AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu, çarşı merkez esnaf, sanayi sitesi esnafı, mahalle gibi yerlerde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip gerçekleştirmek istediği çalışma ve projeleri anlattı.  

İbrahim Eroğlu, Şuhut'un evladı olarak Şuhut'a hizmetkâr olacağını ifade ederek “Şükürler olsun ki, gittiğimiz her mahalle, cadde, sokak ve çarşımızda AK Parti’nin yapılamaz denilen eser ve yatırımlarını görüyoruz. 

Hemşerilerimiz bizlere inanıyor, destek veriyor. Onların duası ve güveni ile inşallah Türkiye Yüzyılında başta ilçemizi ve ülkemizi çok daha ileri noktalara taşıyacağız" dedi.

#Şuhut #AKParti #İbrahimEroğlu #HizmetYolunda


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °