İl Milli Eğitim Müdürü Sünnetci, sınava hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Millî Eğitim Bakanlığı'nın destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında DYK Kurs Merkezi Hacı Hayriye Özsoy Ortaokulu'nda sınav hazırlığı yapan öğrencilerle bir araya geldi

Gündem 25.09.2023 11:23:21 0
İl Milli Eğitim Müdürü Sünnetci, sınava hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Millî Eğitim Bakanlığı'nın destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında DYK Kurs Merkezi Hacı Hayriye Özsoy Ortaokulu'nda sınav hazırlığı yapan öğrencilerle bir araya geldi.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Millî Eğitim Bakanlığı'nın destekleme ve yetiştirme kursları çerçevesinde hafta sonu DYK Kurs Merkezi Hacı Hayriye Özsoy Ortaokulu'nda açılan sınav hazırlığı kurslarını yerinde inceledi.

*Sınav Öncesi Öğrencilerle İstişare
Miraç Sünnetci, kursa katılan öğrencilerle bir araya gelerek sınav hazırlık sürecini konuştu ve öğrencilere başarılar diledi.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı için destekleme ve yetiştirme kursları başlatıldı. 

Bu kurslar, 8. 11. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezun olan öğrencilere yönelik olarak örgün ve açık öğretim kurumlarında düzenleniyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'ye ziyaretinde Şube Müdürü Hayati Duman da eşlik ederek sınav hazırlığı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'nin DYK Kurs Merkezi'nde gerçekleştirdiği bu ziyaret, öğrencilerin sınav hazırlıklarına destek olma ve motivasyon sağlama amacı taşıdı.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Milli #Eğitim #Öğretim #DYK #Kurs #Merkez


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °