İlçe Başkanlarından Mısırlıoğlu'na Destek

İl Başkanı Mısırlıoğlu'nun istifa etme konusuyla ilgili medyada yer alan haberler, ilçe başkanlarını harekete geçirdi

Gündem 31.05.2023 15:41:20 0
İlçe Başkanlarından Mısırlıoğlu

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı ve 17 ilçenin başkanı, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'na desteklerini belirtmek amacıyla birlikte bir basın açıklaması yaptı. 

İl Başkanı Mısırlıoğlu'nun istifa etme konusuyla ilgili medyada yer alan haberler, ilçe başkanlarını harekete geçirdi ve ortak bir duruş sergilemek için bir araya geldiler. Yapılan açıklamada, Başkan Mısırlıoğlu'na sahip çıkılırken, iddiaların kötü niyetli olduğuna dikkat çekildi.

Açıklamada, "İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu; tüm şahsi çıkarlardan arınmış, koltuk sevdası olmayan ve birleştirici siyaset yapan bir başkandır" ifadeleri yer aldı. 

İl başkanının heyecan ve coşkuyla teşkilatları yönettiği, egosuz, alçak gönüllü ve ahlaklı bir lider olduğu vurgulandı. Son günlerde gündeme getirilen iddiaların tamamen kötü niyetli olduğu belirtilirken, merkez ilçe ve 17 ilçe teşkilatının başkanlarının arkasında oldukları ifade edildi.

Açıklamada, şunlar söylendi: "Biz birlikte güçlüyüz ve daha da güçleneceğiz. Siyaset meydanlarında yenilir yutulur cinsten olmayan ne söylemler unutulmuş, üstü kapatılmıştır. Söylenen bazı sözlerden sonra yüz yüze bile bakamayacak durumda olanlar bugün başkanımıza dil uzatıyorlar." 

İlçe başkanları, Başkan Mısırlıoğlu ile davalarına sıkı sıkıya bağlanacaklarını ve hatalardan ders çıkararak, tecrübeleri paylaşarak güçlerine güç katacaklarını vurguladılar.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °