"İlçe halkının ortak gayretiyle hayata geçti"

"İlçe halkının ortak gayretiyle hayata geçti"

Gündem 2.08.2023 14:40:00 0

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde gerçekleştirilen önemli projelerden biri olan "Sandıklı Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Sandıklı İlçe Kaymakamlığı Projesi"nde zemin beton atma işlemleri tamamlandı. 

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, yapılan bu önemli çalışma hakkında açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Sandıklı ilçesinin geleceği için başlatılan kapsamlı planlama sürecinin bir adımını oluşturan yeni hizmet binasının zemin beton atma çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. 

Yeni hizmet binasının ilçenin ihtiyaçları ve geleceği için hayati bir proje olduğunu belirten Başkan Çöl, inşaat sürecinin hız kazanacağını ve kısa süre içinde modern ve işlevsel bir hizmet binasına kavuşacaklarını ifade etti.

Çöl, yeni hizmet binasının belediyenin daha etkin ve verimli çalışmasına olanak sağlayacağını ve vatandaşlara daha kaliteli hizmetler sunacak bir merkez olacağını vurguladı. 

Proje kapsamında, çağdaş belediyecilik anlayışına uygun olarak tasarlanan bina, sosyal ve kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapacak şekilde planlandı.

Başkan Çöl, projenin gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarına, belediye personeline ve yüklenici firmaya teşekkür etti. 

Ayrıca, projenin ilçe halkının ortak gayretiyle hayata geçtiğini belirterek, hemşerilerinden sabır ve anlayış beklediklerini ifade etti.

Sandıklı ilçesinde gerçekleştirilen Sandıklı Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Sandıklı İlçe Kaymakamlığı Projesi kapsamında yapılan zemin beton atma çalışmaları tamamlandı. 

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, projenin ilçenin geleceği için büyük öneme sahip olduğunu vurgulayarak, modern ve işlevsel bir hizmet binasıyla ilçeye daha kaliteli hizmetler sunmayı hedeflediklerini belirtti. 

Bu proje ile Sandıklı'nın daha yaşanabilir ve refah düzeyi yüksek bir yer haline getirilmesi amaçlanıyor. 

Başkan Çöl, projenin ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulunurken, gelecek çalışmaların da hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

#Afyonkarahisar #Sandıklı #Belediye #Proje


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: " halkının ortak gayretiyle hayata geçti"
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °