İscehisar'ın İlk Kadın Kaymakamı Görevine Başladı

İscehisar ilçesinin ilk kadın kaymakamı olan Özlem Kılıçtürk, görevine başladı. İçişleri Bakanlığı'nın onayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tenzihleriyle atandı

Gündem 26.09.2023 14:35:36 0
İscehisar

İscehisar ilçesinin ilk kadın kaymakamı olan Özlem Kılıçtürk, görevine başladı. İçişleri Bakanlığı'nın onayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tenzihleriyle atanarak göreve başlayan Kaymakam Kılıçtürk, ilçenin refah ve huzurunu sağlamak için kamu hizmetlerini etkin ve hızlı bir şekilde sunmayı hedeflediğini belirtti. 

Kılıçtürk, İscehisarlı hemşerilerine sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerken, mesai arkadaşlarına da kolaylıklar temennisinde bulundu.

İscehisar ilçesinin yeni kaymakamı olarak atanan Özlem Kılıçtürk, görevine başladı. 

İlçede kamusal görevleri daha etkin bir şekilde yerine getirmeyi amaçlayan Kaymakam Kılıçtürk, ilçedeki kamu kurumlarının amir müdürleri ile tanıştı ve kurumlarla ilgili bilgi aldı.

Görevine başlaması hakkında açıklamalarda bulunan Kaymakam Özlem Kılıçtürk, 

"İlçemizin refah ve huzuru için kamu hizmetlerinin etkin, adil ve hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza sunulması öncelikli hedefimiz olacaktır. 

Bu amaçla mesai arkadaşlarımızla ve ilçenin tüm yerel paydaşlarıyla koordinasyon içinde çalışarak, ilçemize en iyi hizmeti sunmak için çaba göstereceğiz. 

İscehisarlı hemşerilerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim. Ayrıca mesai arkadaşlarıma da çalışmalarında kolaylıklar temenni ederim" dedi.

Özlem Kılıçtürk Kimdir?

Özlem Kılıçtürk, Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra 2020 yılında 108. Dönem Kaymakam adayı olarak göreve başlamıştır. 

Göreve başladığı yıllarda Erzincan Valiliği'nde görev yapan Kılıçtürk, Denizli ve Kırıkkale'de mülkiye teftiş stajı yapmış, ardından Trabzon/Yomra ve Muğla/Ortaca ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını tamamlamıştır. 

Yurtdışı eğitimini Sheffield Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra Hatay ilinde koordinatör kaymakam olarak görev yapmıştır. 

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #İscehisar #Kaymakam #Görev


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °