Işıklar Kadınları, Filistin için ocak başına geçti

Afyonkarahisar'ın Işıklar Kasabasında düzenlenen "Filistin'e Yardım Kermesi"ne halk büyük ilgi gösterdi ve toplanan 48 bin TL nakdi yardım, Türk Kızılay'a aktarıldı

Gündem 8.11.2023 09:53:08 0
Işıklar Kadınları, Filistin için ocak başına geçti

Işıklar kasabasına bağlı Çok Programlı Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu tarafından ortaklaşa düzenlenen "Filistin'e Yardım Kermesi," büyük bir katılım ve destekle gerçekleşti. 

7 Kasım 2023 Salı günü düzenlenen etkinlik, Filistin'deki sivil halkın zorlu koşullarını hafifletmek amacıyla organize edildi.

Öğrencilerin büyük bir istekle görev aldığı bu kermeste, kasaba sakinleri ve çevredeki bölgelerden gelen katılımcılar, el yapımı yiyecekler, tatlılar ve tuzlular satın alarak yardım kampanyasına destek verdiler. 

Kermes boyunca süren satışlar sonucunda, toplamda 48.000 Türk Lirası nakdi yardım elde edildi.

Yardım kermesine, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri de katılarak dayanışmanın ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu vurguladılar.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, öğrencilere bu bilinci aşılamak için etkinliğe destek verdi.

Toplanan yardım, okul idaresi tarafından oluşturulan komisyon tarafından Türk Kızılay Afyonkarahisar il merkezi hesaplarına makbuz karşılığında yatırıldı. 

Öğrenciler, Filistinli kardeşlerine destek olmanın mutluluğunu yaşarken, barış ve güzel günlerin geleceği temennisinde bulundular.

#Filistin #YardımKermesi #Dayanışma #IşıklarKasabası #TürkKızılay


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °