İşsizler Derneği'nden "Çocuklar Üşümesin" kampanyası

Afyonkarahisar İşsizler Derneği, kış aylarında sıkıntı yaşayan ailelere yardım eli uzatmak için "Bir Torba Kömürde Sen Al Ki, Çocuklar Üşümesin" kampanyasını başlattı

Gündem 9.11.2023 13:21:44 0
İşsizler Derneği

Afyonkarahisar İşsizler Derneği'nin Şube Başkanı Hasan Kaya, kış aylarının gelmesiyle birlikte özellikle işsiz, dar gelirli ve zor durumda olan ailelere destek olmak amacıyla önemli bir kampanya başlattıklarını açıkladı. 

Kaya, yaptığı açıklamada, mevsim gereği işsizliğin arttığına dikkat çekerek, devletin ve valiliğin sosyal güvencesi olmayanlara kömür yardımı yaptığını belirtti.

Ancak, işten ayrılmış, ancak hala iş bulamamış ve sosyal kurumlara başvuruda bulunamayan birçok kişinin olduğunu ifade eden Kaya, özellikle çocuklu ailelerin yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti. 

İşsizler Derneği'nin her kış düzenlediği geleneksel "Bir Torba Kömürde Sen Al Ki, Çocukları Üşümesin" kampanyasını başlattıklarını belirten Kaya, bu kampanya kapsamında hayırseverlerin kömür yardımında bulunacakları ihtiyaç sahibi ailelere direkt adresleri verdiklerini ve kömürü verenle alanın birbirini bilmemesine özen gösterdiklerini vurguladı.

Kampanyanın hedefinin bu yıl 200 ihtiyaç sahibi aileyi sıcak yuvalarında sevindirmek olduğunu belirten Kaya, hayırsever iş adamları, oda başkanları ve sendika başkanlarından destek beklediklerini ifade etti. 

İşsizler Derneği olarak hayırsever kişi ve kuruluşlara ihtiyaç sahibi kişilerin adreslerini verdiklerini ve bu sayede doğrudan yardımın iletilmesini sağladıklarını söyleyen Kaya, kampanyaya destek vermek isteyenlerin 0536260780 ve 02722137171 numaralı telefonlardan ulaşabileceğini belirtti.

Afyonkarahisar'daki hayırsever kişi ve kuruluşları kampanyaya destek vermeye davet eden İşsizler Derneği, "Çocuklar Üşümesin" kampanyasıyla sıcak bir kış geçirmeyi hedefliyor.

#İşsizlerDerneği #KömürYardımı #ÇocuklarÜşümesin #Hayırseverlik #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °