İYİ Parti Adayı Alper Yağcı, Muhtarlara Söz Verdi

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, muhtarlarla buluşarak yerel yönetimde iş birliği ve katılımcılığın önemini vurguladı.

Siyaset 6.03.2024 16:50:51 0
İYİ Parti Adayı Alper Yağcı, Muhtarlara Söz Verdi

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, seçim çalışmaları kapsamında Gazi Mahallesi ve Nazmi Saatçi Mahallesi muhtarlarıyla bir araya geldi. 

Ziyarette, partisinin yerel yönetimlerden sorumlu yöneticileri, il yönetim kurulu üyeleri ve merkez ilçe teşkilatının lideri İzzet Köken ile birlikte hazır bulundu.

Yağcı, muhtarların demokrasinin temel unsurları olduğunu ve yerel yönetimlerin etkili bir şekilde çalışabilmesi için muhtarların önemli bir rol oynadığını belirtti. 

Afyonkarahisar'ı, sivil toplum kuruluşları ve muhtarların katkılarıyla birlikte yönetmeye hazır olduklarını vurguladı.

"Temel değerlerimiz aynı; vatan, millet ve milletimizin geleceği derdiyle her zaman aynı yerde, aynı noktada buluşuruz," diyen Yağcı, muhtarlarla sürekli iletişim halinde olacaklarını ve mahalle sorunlarına duyarlı bir yerel yönetim anlayışıyla hizmet vereceklerini ifade etti. 

Muhtarları, mahallelerin gözü ve kulağı olarak gördüklerini ve mahalle problemlerini çözmek adına gereken her türlü çabayı göstereceklerini vurguladı.

#AlperYağcı #İYİParti #Afyonkarahisar #Muhtarlar #YerelYönetim #SeçimHazırlıkları


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Parti Adayı Alper Yağcı Muhtarlara Verdi
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °