İYİ Parti, Bolvadin'de Aday Tanıtım Programında Toplandı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Bolvadin Belediye Başkan adayı İkbal Nedret Özbek'i tanıttığı aday tanıtım programında bir araya geldi

Siyaset 27.01.2024 17:34:36 0
İYİ Parti, Bolvadin

İYİ Partililer, Bolvadin’de aday tanıtım programında bir araya geldi. Düzenlenen aday tanıtım programına İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 

İYİ Parti İlçe Başkanı Süleyman Toker, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İkbal Nedret Özbek, kadın kolları, gençlik kolları ile çok sayıda partili katıldı. 

İYİ Parti Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamını getirdiğini ifade ederek şunları söyledi: 

“Bu parti kurulduğunda bir sürü badireler atlatmış bir sürü sıkıntılar yaşamış bir partidir.  

Geçen 14 Mayıs seçimlerinde sayın genel başkanımız partimizin Türkiye’nin kurtuluş reçetesi hazırlanmıştır. 

Ancak bu reçeteye ne muhalefet ne de iktidar uymamıştır. Haklı olduğumuzu 14 Mayıs seçimlerinden sonra gördük. 

Türkiye’de acilen sistemi değiştirecek kişilerin elini taşın altına koyması gerekiyor.” 

BOLVADİNLİLER AFYON SİYASETİNDE ÖNEMLİ BİR ROL OYNAR 

Daha sonra konuşan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise şu ifadelere yer verdi: 

“Ben Bolvadin’de doğdum, büyüdüm, yetiştim, bu memleketin bir evladıyım. Siyasete de bu memlekette öğrendim. 

Bu memlekette ağabeylerimden kıymetli hocalarımdan büyüklerimden herkesten bir şeyler öğrendik. 

Bolvadin Afyon siyasetinin merkezinde en önemli konumda olan bir ilçemizdir. Afyon'da her seçim döneminde Bolvadinli bir siyasetçi Afyon siyasetinde önemli rol oynar.”

RÜZGARA KARŞI ÇALIŞIYORUZ 

Türkiye’nin her yerinde İYİ Parti’nin teşkilatlarının olduğunu kaydeden Başkan Mısırlıoğlu: “İYİ Parti teşkilatlar arası çalışma performansında Türkiye birincisi bir il başkanıyım. 

Her il başkanımız hizmet etmek aşkıyla yanıyorlar ama ben biraz farklıyım. Bu Bolvadin'in genetiğinden kaynaklı Bolvadin’de yetişmemiz, Bolvadin’de olmamızdan kaynaklı olarak, 

siyasette de, ticarette de hangi işle uğraşırsak sıkı sıkı tutarız, en iyisini yapmaya çalışırız, ben en iyisini yapmak için gece gündüz demeden 

Afyon’da iyi partiyi en üst seviyeye taşımak için çalışıyorum. Rüzgara karşı çalışıyoruz fırtınaya karşı mücadele ediyoruz” dedi.

İNSANIMIZI FAKİRLEŞTİRDİLER 

Çok zor bir dönemde siyaset yaptıklarının altını çizen Mısırlıoğlu: “Böyle bir zamanda 25 yıldır tepemizde boza pişiren bir hükümete karşı, her şeyle tehdit eden bir hükümete karşı, 

sosyal medyada yapmış olduğumuz paylaşımlara siyasilerin paylaşımlarına koyduğumuz beğenilere kadar takip edilen bir hükümete karşı burada tarafını belli etmek büyük bir cesaret işidir. 

Öncelikle İYİ partililer olarak ben Afyon’un her yerinde bu konuşmayı yapıyorum. Cesaretinizden dolayı 6 yıl önce Türk siyasetine İYİ Parti’yi koyduğumuz günden bu tarafa Türk siyasetinde AK Parti’nin kendi başına çalıp kendi başına oynamasını bir kere bozdunuz. 

Bir kere başardınız. Bundan sonra işler öyle kolay kolay kendi istedikleri gibi gitmiyor, samimiyetlerini gördük hep birlikte gördüğünüz samimiyetlerini, vatan sevgisine olan samimiyetlerini de gördük.

Memleket sevdasına olan samimiyetlerini de gördük. Gerçekten bunların ki samimiyetleri ülkeye hizmet etmek olsaydı bugün 22 yıldır tek başına yönettikleri ülkemizde faiz yüzde 45 olmazdı. 

Değerli kardeşlerim bugün itibariyle resmi faiz yüzde 45 olarak ilan edildi. Yazboz tahtasına çevirdiler, her şeyi tepe takla ettiler, insanımızı fakirleştirdiler, insanımızı yoksullaştırdılar. 

Adaleti bitirdiler, her şeyden önce adaleti eğitim sistemimizi çökerttiler” şeklinde konuştu.

24 YILLIK BELEDİYECİLİK TECRÜBEMLE HİZMET EDECEĞİZ 

İYİ Parti Belediye Başkan adayı İkbal Nedret Özbek ise, 24 yıllık belediye tecrübesi ile seçildiğinde Bolvadin için gece gündüz çalışacağını ifade etti. 

Başkan adayı Özbek konuşmasına şöyle devam etti: “Ben neden belediye başkanlığına adaylığımı koydum önce onu açıklayayım. 

Biliyorsunuz 23 - 24 yıllık bir belediye geçmişim var. Burada hep idareci olarak görev yaptım, bütün birimlerinde çalıştım. Belediyeciliği çok iyi bilenlerdenim. 

Belediyeye bakıyorum son yıllarda belediye gibi değil. Temizlik vergisi alıyorlar, benim çöpümü de almak zorunda, kanalizasyonu da yapmak zorundadır. 

Sanki bunları yaparken bakıyorum belediyeye bir lütufmuş gibi bize sunuyorlar. Yani bunları yapmakla bizden alkış bekliyorlar. 

Sen belediye başkanı olduysan sosyal belediyecilik yapacaksın. Belediye hiçbir zaman kar amacı güden bir şirket değildir. 

Hep gözlemledim dedim ki belediye yordu beni. Seyrediyorum, seyrediyorum ama olmuyor elimi taşın altına koydum. 

Neden ya, vatandaş geliyor diyor ki; ya Nedret hanım bir avuç insana hizmet ediyor belediye bir avuç birbirine el sende oynuyorlar. 

Asla ne vatandaşı gören var, ne de vatandaşı duyan var. Belediyede bir işim varsa bir siyasi araç etmek zorundayım ya bir meclis üyesini ya bir amiri ya başkanın yakın akrabasını. 

Ne demek bu. Senin bugün ihtiyacın varsa belediyeyle bir sorunun varsa başkana gideceksin o yapacak. Yapmak zorunda niye seçildi oraya, ya kusura bakmasın orası bir şirket değil.”

BOLVADİN HALKI HİZMET GÖRECEK 

“Bizim tek bir amacımız vardır o da vatandaşımıza hizmet etmektir” diyen Özbek konuşmasını şöyle sonlandırdı: 

“Sizlerden tek bir şey istiyorum ne olur hiçbir partinin hiçbir böyle adaylarına karşı yanınıza gelenlere karşı hiç kötü muamelede bulunmayın. 

Onlar da hep hizmete soyunmuş insanlardır. Asla ben karşıma almam saygı duyarım bu da bir cesarettir, başkanımın dediği gibi medeni cesarettir. 

Çıkmışlar o yola ama bakın önceden rüzgar görüyordum size yemin ediyorum fırtına esiyor, biz o belediye alacağız. Çalışırsak size yemin ediyorum belediye alacağız. 

Hep beraber ve Bolvadin halkı hizmet görecek. Sosyal belediyecilik görecek. Biz bu tahtı yıkacağız yıkmak zorundayız”.

#İYİParti #Bolvadin #AdayTanıtım #Seçim2024 #İkbalNedretÖzbek #Siyaset #Afyonkarahisar #MeralAkşener #BelediyeBaşkanı #MuhammetMısırlıoğlu #BolvadinSiyaseti #İYİPartiAfyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °