İYİ Parti Gazeteciler Cemiyeti'nde: Yağcı, Afyonkarahisar'a Hizmet Sözü Verdi

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı ve parti yöneticileri, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek seçim vaatlerini paylaştı. Trafik düzenlemeleri ve pazar yerlerinde yapılacak iyileştirmeler konuşuldu

Siyaset 1.02.2024 10:06:29 0
İYİ Parti Gazeteciler Cemiyeti

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, Belediye Başkan adayı Alper Yağcı ve parti üyeleri, seçim çalışmaları kapsamında Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. 

Ziyarette, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Akar ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Akar, ziyarette yaptığı konuşmada tüm adaylara başarılar dileyerek, Afyonkarahisar'ın layık gördüğü adayın göreve gelmesini temenni etti. 

Ayrıca, İYİ Parti'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Alper Yağcı'nın önceki siyasi deneyimlerini övgüyle dile getirdi.

Alper Yağcı ise yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'a hizmet etmek için aday olduğunu vurgulayarak, şehrin gelişimi, birlikte yönetilmesi ve istişare kültürüne önem veren bir belediyecilik anlayışıyla göreve talip olduğunu ifade etti. 

Yağcı, "Partimizde yaptığımız araştırmalar sonucunda adaylığımız uygun görüldü. İnşallah halkımızın teveccühüyle kazanarak, Afyonkarahisar'ın sorunlarına çözüm getireceğiz" dedi.

Öte yandan, Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, ziyaret sırasında Alper Yağcı'ya esnafın yaşadığı sorunlar ve beklentilerle ilgili sorular yöneltti. 

Birliktir, özellikle birinci sanayi sitesinin taşınması, kapalı pazar yerlerinin iyileştirilmesi ve trafik sorunlarına çözüm getirilmesi konularında görüşlerini dile getirdi.

Alper Yağcı da bu sorunların farkında olduklarını belirterek, trafik konusunda profesyonel bir yaklaşımla çözümler üreteceklerini ve pazar yerlerinde yapılacak iyileştirmelerle esnafın daha iyi şartlarda ticaret yapabileceği bir ortam oluşturacaklarını söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise yaptığı konuşmada, gazetecilerin siyasetin mesai arkadaşları olduğunu belirterek, Afyonkarahisar'ın sorunlarına çözüm getirmek için Alper Yağcı'nın liderliğinde bir ekip olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. 

Mısırlıoğlu, özellikle kutuplaşma üzerine siyaset yürütülmesine karşı olduklarını ve yerel yönetimde halkın istek ve ihtiyaçlarını ön planda tutacaklarına vurgu yaptı.

Alper Yağcı, ziyaretin sonunda Gazeteciler Cemiyeti yönetimine teşekkür ederek, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

#AlperYağcı #İYİParti #Afyonkarahisar #GazetecilerCemiyeti #Seçim2024


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °