İYİ Parti Heyeti Afyonkarahisar'da Halkla Buluştu

İYİ Parti yetkilileri Afyonkarahisar'da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Siyaset 24.02.2024 12:09:03 0
İYİ Parti Heyeti Afyonkarahisar

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'daki seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural ve diğer parti yöneticileri, Sultandağı, Yeşilçiftlik, Çal, Çobanlar ve Bolvadin'de Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi.

Sultandağı'nda konuşan Milletvekili Hakan Şeref Olgun, bölge insanının mağduriyetlerine dikkat çekti ve altın arama çalışmalarına tepki gösterdi. 

Bolvadin'de ise, "Bolvadin Bolvadin olalı böyle bir zulüm görmedi" diyerek belediye yönetimini eleştirdi.

Olgun, Çay ilçesinde yapılan açılışta, "22 yılda ne yaptınız?" sorusuyla halkın karşısına çıktı ve İYİ Parti'nin belediyecilik anlayışını vurguladı. 

Ayrıca, Çobanlar'da da halka seslenen Olgun, diğer ilçelerde olduğu gibi burada da İYİ Parti'nin hizmet anlayışını ve vaatlerini aktardı.

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural ise milletvekillerinin halkın derdiyle dertlenmesi gerektiğini vurguladı ve partinin halkla iç içe olacağını belirtti. 

Ayrıca, diğer partilere de çağrı yaparak, ayrımcılık değil hizmet yarışı yapılması gerektiğini ifade etti.

Türkiye'nin ekonomik durumuna da değinen Vural, emeklilere verilen ikramiyenin yetersiz olduğunu ve vatandaşların ekonomik sıkıntılarını dile getirdi.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba da partisinin belediye başkan adaylarına destek istedi ve İYİ belediyecilik anlayışının halka hizmette fark yaratacağını belirtti.

İYİ Parti heyeti, halkla bir araya gelerek, parti vaatlerini ve hizmet anlayışını aktardı ve vatandaşlardan destek istedi.

#İYİParti #Afyonkarahisar #Seçimler #HalklaBuluşma #HizmetAnlayışı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °