İYİ Parti Heyeti’nden, ATSO’ya Ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun liderliğindeki heyet, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti

Siyaset 1.02.2024 17:44:11 0
İYİ Parti Heyeti’nden, ATSO’ya Ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler, İbrahim Sömer, Kerem Güzel ve Sefa Topal tarafından ağırlanan İYİ Parti heyeti, mahalli seçimler, işbirliği ve kalkınma konularında değerlendirmelerde bulundu.

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede, "Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’a hoş geldiniz. Önümüzdeki seçim sürecinde Afyonumuz’daki hizmet yarışı, sevdiğimiz arkadaşlarımızın yarışı hâlinde oluyor. Tabii ki burada projeler hazırlamak ve halkın gönlüne girmek gerekiyor. İnşallah Afyonumuz’un mevcut potansiyelini hep beraber hareket ettirmek için hayırlı ve olumlu bir seçim süreci atlatırız. Afyonumuz bu konuda çok güçlü ve samimidir; yapılan hizmetleri bilir. Her vatandaşımız, kendi öngörüsüne göre geleceğe bakar. Bizim amacımız, iş insanlarımızla birlikte Afyonumuz’un bu potansiyelini harekete geçirecek şekilde, katma değeri artıracak şekilde çalışmaktır. Bugün olduğu gibi seçim sonrasında da hangi adayımız kazanırsa biz aynı enerji ile hep beraber hareket etmeye hazırız. Seçim, şimdiden hayırlı olsun" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, "Önümüzde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli seçim var. Tabii ki tüm siyasi partiler de bu mahalli seçimlere hazırlanıyor. Biz de İYİ Parti olarak mahalli seçim çalışmalarına başladık. Bu meyanda ilimizdeki meslek odalarını da ziyaret ediyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası da bizim için, ilimizin önemli bir sivil toplum örgütüdür. Nasip olursa ve biz Afyonkarahisar Belediyesi’ni alırsak, İYİ belediyecilikte işadamalarımızın, Afyonumuz’un menfaati ne gerektiriyorsa bunları yapmaya hazırız. Ben kendilerine bizi misafir ettikleri için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı da ziyarette şunları söyledi: "Sayın Başkanım, şahsınızda Yönetim Kurulu Üyelerinize ve Meclis Üyelerinize ev sahipliğiniz için teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisar’a hizmet etme noktasında her birimiz sorumluluk sahibiyiz. Sizler bu sorumluluğu Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda yerine getiriyorsunuz. Bizler de yıllardır siyasetin içerisinde elimizden geldiği kadar memleketimize hizmet edelim diye uğraşıyoruz. Allah nasip ederse 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na İYİ Parti adayı olarak talip olduk. Amacımız, her yerde olduğu gibi ilimizin ekonomik anlamda da kalkınmasına vesile olacak adımları sizlerle birlikte işbirliği hâlinde, fikir birliği içerisinde, beraber alacağımız kararlarla Afyonkarahisarımız’ı yönetmek istiyoruz. Bizim gittiğimiz her yerde söylediğimiz en önemli nokta şu: Biz Afyonkarahisar’ın özellikle son dönemde insanımızla, Odalarımızla, STK’larımızla, hep birlikte karar alma noktasında bir eksiklik yaşadığını hissediyoruz. Biz göreve geldiğimizde işbirliği hâlinde hep beraber ilimizin kalkınması noktasında bir çalışma ortaya koyacağız. Allah bu görevi nasip ederse sizlerle uzun süreli bir çalışma içinde olacağımızı belirtmek istiyorum."

#İYİParti #Afyonkarahisar #ATSOziyareti #MahalliSeçimler #HakanŞerefOlgun #AlperYağcı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Parti Heyeti’ Ziyaret
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °