İYİ Parti, İscehisar'da Birlik Mesajı Verdi

İYİ Parti'nin İscehisar ilçe teşkilatı, 2024 yerel seçimlerine hazırlık amacıyla düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi

Siyaset 12.01.2024 16:05:53 0
İYİ Parti, İscehisar

İYİ Parti'nin İscehisar ilçe teşkilatı, 2024 yerel seçimlerine yönelik güç birliği oluşturmak amacıyla düzenlediği kahvaltıda, parti üyeleri ve yöneticiler bir araya geldi. 

İscehisar İlçe Başkanı Necmi Özsarı, toplantıya katılan Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve diğer teşkilat üyelerine teşekkürlerini ileterek birlik mesajları verdi.

Kahvaltı sırasında konuşan İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar'ın geleceği için el birliğiyle çalışmaya hazır olduklarını vurguladı. 

Mısırlıoğlu, "Yerel seçimlere güç birliği içinde hazırlanarak, sahada etkin bir şekilde çalışacağız ve seçim zaferine ulaşacağız. 

İYİ Belediyeciliği Afyonkarahisar'ımıza getireceğiz" dedi ve katılımcılara teşekkür etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, toplantının kendisini mutlu ettiğini belirtti ve Antalya'da düzenlenecek olan parti toplantısında yerel seçim stratejilerinin ele alınacağını açıkladı.

Olgun, "Yerel seçimlerde kendi adaylarımızla yarışacağız. Siz değerli üyelerimizin desteğiyle Afyonkarahisar'ımıza İYİ Belediyecilik anlayışını getireceğiz" diye konuştu.

Toplantıda bir araya gelen İYİ Parti yöneticileri, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanacaklarını belirttiler.

#İYİParti #İscehisar #YerelSeçimler #GüçBirliği #Kahvaltı #PartiStratejisi #Afyonkarahisar #İYİBelediyecilik


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Parti İscehisar' Birlik Mesajı Verdi
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °