İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken Oldu

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken Oldu

Siyaset 21.11.2022 13:43:33 0
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken Oldu

İYİ Parti 3. Olağan Kongreleri kapsamında merkez ilçe kongresi yapıldı. 2 adayın bulunduğu kongrede delegelerin 236’sının oyunu alan İzzet Köken, merkez ilçe başkanı seçildi. Diğer aday Selahattin Mühsürler ise 109 oy aldı. 

İYİ Parti ilçe kongreleri, merkez ilçe kongresinin yapılmasıyla sona erdi. İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, 401 delegenin 236’sından oy aldı. Kongrenin başında İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve adaylar salona büyük bir coşkuyla el ele girdi. 

2023 seçimlerine hazırlanan İYİ Parti, Afyonkarahisar’da merkez ilçe başkanını belirledi. Bir otelde gerçekleşen kongrede 2 adayın başkanlık yarışı vardı. Selahattin Mühsürler ve İzzet Köken’in aday olduğu başkanlık yarışında Köken 236 oyla merkez ilçe başkanı seçildi. Kongrede birlik beraberlik mesajları veren her iki aday da sonuç ne olursa olsun partisi için çalışacaklarını söyledi. 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, kongrede yaptığı konuşmada; “Ben Afyonlu olmakla gurur duyuyorum. Sizin gibi yol ve dava arkadaşlarım olduğu için gurur duyuyorum. Meral Akşener gibi Türk kadınının arkasında olmaktan gurur duyuyorum. Ne mutlu bize. Ne mutlu sizlere İYİ Parti’nin cesur yüreklileri” diye konuştu.

Büyük bir demokrasi şöleni havasında geçen kongre sonunda Köken ve Mühsürler, el ele tutuşarak zafer pozu verdi. 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °