İYİ Partili Yağcı, Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Alper Yağcı, 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkan aday adayı olduğunu duyurdu

Gündem 28.08.2023 11:48:08 0
İYİ Partili Yağcı, Adaylığını Açıkladı

Afyonkarahisar'da 30 Ağustos Zafer Haftası'nın coşkusuna paralel olarak, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Alper Yağcı, 2024 yerel seçimleri için Belediye Başkan aday adayı olduğunu özel bir video ile duyurdu. 

Şehrin önemli mekanlarında çekilen videoda, Yağcı'nın Afyonkarahisar'a olan sevgisi ve hizmet amacı vurgulandı.

Afyonkarahisar Tınaztepe Spor Salonu, 30 Ağustos Zafer Haftası'nın etkinliklerine ev sahipliği yaparken, İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Alper Yağcı da bu özel dönemde aday adaylığını açıkladı. 

Sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan özel bir video ile aday adaylığını duyuran Yağcı, videoda şehrin sembol noktalarında yer alarak Afyonkarahisar'a olan bağlılığını ve hizmet amacını anlattı.

Yağcı, videoda, "Sevgili Afyonkarahisarlı hemşerilerim, her köşesine aşık olduğum memleketime hizmet edebilmek için 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti’den Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı olduğumu belirtir, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadeleriyle aday adaylığını kesin bir şekilde ilan etti.

Alper Yağcı Kimdir?

1981 doğumlu olan Alper Yağcı, eğitimini Kadınana İlköğretim Okulu, Şemsettin Karahisarı Orta Okulu ve Afyon Lisesi'nde tamamladıktan sonra Mahalli İdareler önlisans, Kamu Yönetimi lisans ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanlarında yüksek lisans derecelerini elde etti. 

İçişleri Bakanlığına bağlı Afyonkarahisar Belediyesi Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi başkanlığıyla da tanınan Yağcı, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.

Aynı zamanda İYİ Parti'de de önemli görevlerde bulunan Yağcı, şehrin tanınmış isimlerinden biri olarak hizmetleri ve deneyimleri ile dikkat çekiyor.

#Afyonkarahisar #Belediye #Başkan #Aday #Seçim #Yerel


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °