İYİ Parti'nin Başkan Adayından Güvercin Mezat’ına Sürpriz Ziyaret

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Güvercin Sevenler ve Kafes Hayvanları Derneği'nin düzenlediği mezata katılarak destek sözü verdi.

Siyaset 26.02.2024 11:57:15 0
İYİ Parti

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, Güvercin Sevenler ve Kafes Hayvanları Derneği'nin düzenlediği mezata sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hakan Şeref Olgun, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclisi ve İGM adayları gibi partinin önde gelen isimleri de Yağcı'ya eşlik etti.

Alper Yağcı, dernek üyeleriyle yaptığı konuşmada, "Herkesin sevdiği bir hobi var ve biz bir belediye olarak herkesin ilgi alanına destek olmalıyız. 

Sosyal bir belediyecilik anlayışıyla herkesin hobisini yaşayabileceği alanlar yaratmayı hedefliyoruz," diyerek, vatandaşların hobilerini destekleyecek projelerine vurgu yaptı.

Mevcut mekanın yeterliliğine dair sıkıntıları dile getiren Yağcı, kazanmaları halinde güvercin etkinlikleri için daha uygun bir mekan sağlama sözü verdi. 

"Eğer Afyonkarahisar Belediyesi'ni kazanırsak, güvercin ihalelerine uygun, kullanışlı, daha geniş bir alanı halkımıza sunma sözü veriyorum," dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Buradaki herkes bunun şahidi. Milletvekilimiz, il başkanımız ve diğer yöneticiler de bu sözümüzü destekliyorlar. 

Kazanırsak, sizlere daha konforlu bir etkinlik alanı sunma imkanı bulacağız."

Konuşmasının sonunda desteklerinden dolayı herkese teşekkür eden Yağcı, etkinliğin hayırlı olmasını diledi.

#İYİParti #Afyonkarahisar #AlperYağcı #GüvercinMezatı #BelediyeBaşkanı #SeçimVaadi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °