Jandarma'dan Kış Şartlarında Yaban Hayvanlarına Destek

Jandarma Genel Komutanlığı, Afyonkarahisar, Bitlis, Bursa, Mersin, Sivas ve Yozgat'ta Yaban Hayvanlarına Yardım Eli Uzattı

Siyaset 29.01.2024 11:10:49 0
Jandarma

Jandarma Genel Komutanlığı, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yaşanan zorlu kış şartları nedeniyle yaban hayvanlarını yalnız bırakmıyor. 

Afyonkarahisar, Bitlis, Bursa, Mersin, Sivas ve Yozgat'ta etkili olan soğuk hava koşullarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için jandarma ekipleri, doğaya yem bırakarak destek oldu.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan paylaşımda, kış şartlarının etkisiyle doğadaki dostların yiyecek bulma zorluğu yaşadığına dikkat çekildi. 

Bu bağlamda, jandarma ekipleri, yaban hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamak adına çeşitli bölgelerde doğaya yiyecek bıraktı.

Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda, Jandarma Genel Komutanlığı'nın "Havaların soğuduğu bu günlerde de doğadaki dostlarımızın yanındayız" mesajı ile paylaşım yapıldı. 

Bu inisiyatif, doğanın dengesini koruma ve yaban hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmelerine destek olma amacını taşıyor.

#Jandarma #YabanHayvanları #DoğayaYardım #SosyalSorumluluk #ÇevreBilinci #DoğaKoruma


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °