Kabine Beştepe'de toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe'de toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda emekli maaşlarına ilişkin düzenlemeye son halinin verilmesi bekleniyor

Gündem 9.10.2023 09:57:27 0
Kabine Beştepe

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yoğun bir gündemle toplanacak. 

Toplantının ana gündem maddesi, emekli maaşlarına ilişkin düzenleme olacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan çalışma, kabine üyeleri tarafından değerlendirilecek ve son halini alacak. 

Emekli maaşlarına yönelik yapılacak düzenlemenin detayları, toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından "Millete Sesleniş" konuşması ile kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Ekonomideki gelişmeler de Kabine toplantısının gündemini oluşturuyor. 

Enflasyon ve fahiş fiyatlarla mücadele için alınan tedbirlerin sonuçları ele alınacak ve ekonominin genel durumu değerlendirilecek.

Ayrıca, 17 Ekim'de Meclis'e sunulacak olan 2024 Bütçesi üzerinde görüşmeler yapılacak ve bu konuda kabine üyeleri arasında görüş alışverişi gerçekleştirilecek. 

Türkiye'nin ekonomik istikrarını ve büyümesini destekleyecek bütçe politikalarının belirlenmesi bu görüşmelerin önemli bir parçasını oluşturacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrası, emekli maaşları düzenlemesi ve diğer konulardaki ayrıntıların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından "Millete Sesleniş" konuşması ile kamuoyuna açıklanması bekleniyor. 

#Kabine #Haber #Toplantı #Gündem #Yoğun #Beştepe


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: kabine beştepe'de toplanıyor
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °