Kadınlar, Afyonkarahisar'da Bağımlılıkla Mücadele Bilincini Yayıyor

Türkiye Yeşilay Derneği Afyonkarahisar Şubesi Kadın Komisyonu, bağımlılıkla mücadele konusunda toplumda bilinç oluşturmayı hedefleyen çalışmalarına devam ediyor

Gündem 24.10.2023 16:04:10 0
Kadınlar, Afyonkarahisar

Türkiye Yeşilay Derneği Afyonkarahisar Şubesi Kadın Komisyonu, bağımlılıkla mücadele konusunda toplumda bilinç oluşturmayı hedefleyen çalışmalarına devam ediyor. 

Yeşilay Afyonkarahisar Kadın Komisyonu üyeleri, Sülümenli Kadın Kültür Evi'ni ziyaret ederek, eğitmenler ve kursiyerlere Yeşilay'ın misyonu ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yeşilay Kadın Komisyonu üyeleri, ziyaret sırasında Sülümenli Kadın Kültür Evi Müdiresi Şermin Eroğul ve Kadın Kültür Evi'nde faaliyet gösteren eğitmenlere ve kursiyerlere Yeşilay'ın bağımlılıkla mücadele çalışmalarını anlattılar. 

Bu ziyaretle, bağımlılıkla mücadele konusundaki farkındalığı artırmayı amaçladılar.

Ayrıca, Muhtarlar Günü nedeniyle Afyonkarahisar şehir merkezinde bulunan kadın muhtarları da ziyaret eden Yeşilay Kadın Komisyonu üyeleri, Karaman Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi ve Mecidiye Mahallesi Muhtarlarının Muhtarlar Günü'nü kutlayarak dayanışma mesajları iletti.

Yeşilay, toplumun her kesiminde bağımlılıkla mücadele bilincini artırmak için çeşitli etkinlikler ve bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

#Yeşilay #BağımlılıklaMücadele #KadınKomisyonu #Farkındalık #ToplumsalBilinç


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °