Kadınlar, tarihi ve doğal güzellikleri gezdi

Türk Büro-Sen Afyonkarahisar Şubesi, kadın üyeleri için Frig Vadisi ve Emre Gölü kültür gezisi düzenleyerek bir araya gelmelerini sağladı.

Gündem 13.11.2023 13:51:49 0
Kadınlar, tarihi ve doğal güzellikleri gezdi

Türk Büro-Sen Afyonkarahisar Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı, kadın üyelerine özel düzenlediği Frig Vadisi ve Emre Gölü kültür gezisi ile üyelerini bir araya getirdi. 

Etkinlik kapsamında antik kalıntıları inceleyen Türk Büro-Sen üyeleri, bölgenin zengin tarihini yakından tanıma fırsatı buldu.

Şube Başkanı İsmail Akman, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu etkinlikle amacımız, üyelerimizi bir araya getirip birlikte keyifli zaman geçirmelerini sağlamak ve aynı zamanda bölgemizin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görmektir" dedi.

Geziye destek veren isimlere teşekkür eden Akman, "Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney’e, Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş'a, 

Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak'a, misafirperverliğinden dolayı Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel'e, özellikle katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ulupınar'a, 

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Makbule Çalışkan ve Yönetim Kurulu'na, kadın üyelerimize, emeği geçen Şube Yönetim Kurulu arkadaşlarıma ve Kadın Kolları Başkanımız Fadime Lale Karakuş ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bizler büyük bir aileyiz" şeklinde konuştu.

Gezide Frig Vadisi ve Emre Gölü'nün mistik atmosferini deneyimleyen Türk Büro-Sen üyeleri, bir gün boyunca tarihle iç içe keyifli bir zaman geçirdi.

#TürkBüroSen #KültürGezisi #FrigVadisi #EmreGölü #Afyonkarahisar #KadınKolları #BirlikteGezelim #TarihVeDoğa #KadınÜyeler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °