Kahveci: "Atatürk'ün İzinde Yürümeye Devam Edeceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Gündem 10.11.2023 09:28:00 0
Kahveci:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yıldönümü sebebiyle duygusal bir mesaj paylaştı. 

Başkan Kahveci, Atatürk'ü anma gününü bir matem günü değil, liderin mücadeleci kişiliği ve milli duygularının hatırlatıldığı anlamlı bir gün olarak görmeleri gerektiğini belirtti.

Mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk milletine emanet ettiği Cumhuriyet'in ilelebet payidar kalacağına inancını vurgulayan Kahveci, Türk Milleti'nin Cumhuriyet'e sahip çıkma azmiyle 100. yılına gururla ulaştığını ifade etti. 

Başkan Kahveci, Atatürk'ün önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olarak bağımsızlık mücadelesi verdiğini, özgürlüğü, bağımsızlığı, çağdaşlığı ve aydınlığı millete getirmek için büyük bir mücadele verdiğini vurguladı.

Atatürk'ün ilkelerine, Türk milletinin birlik ve beraberliğine, vatanın bölünmez bütünlüğüne olan inancın devam ettiğini belirten Kahveci, 

"Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anarken, onun gösterdiği yolda ilerleyerek, Türk milletinin geleceği için çalışmaya devam edeceğimize olan inancımızı yinelemek istiyorum." dedi.

Başkan Kahveci, mesajının sonunda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitleri ve kahraman gazileri rahmet, saygı ve minnetle anarak, 

"Bu vesileyle, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha minnet, saygı ve rahmetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

#MHP #AhmetKahveci #10Kasım #AtatürkAnmaGünü #MinnetSaygıRahmet


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °