Kahveci: “Genel Merkezimizin İttifak Kararını Bekliyoruz”

MHP İl Başkanı Kahveci, "'2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu' temasıyla bütün yurtta yürütülen faaliyetlere ilave olarak 'Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantıları'nın ilkinin Bursa ilinde 14 Ekim’de yapılacağını söyledi

Gündem 11.10.2023 14:03:34 0
Kahveci: “Genel Merkezimizin İttifak Kararını Bekliyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 2024 yerel seçimlerine yönelik hazırlıklar kapsamında "2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu" temasıyla sürdürdükleri çalışmaları desteklemek amacıyla "Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantıları"nın ilkinin 14 Ekim'de Bursa ilinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Yerel seçimler için yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirten MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, toplantı hakkında şunları söyledi: 

"'2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu' teması çerçevesinde tüm yurt sathında yürüttüğümüz faaliyetlere ek olarak 'Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantıları'na başlıyoruz. 

İlk toplantı 14 Ekim tarihinde Bursa'da düzenlenecek. Bu toplantıya, Afyonkarahisar, Balıkesir, Yalova, Bilecik, Kütahya ve Eskişehir illerinden katılım sağlanacak. 

Toplantılara, bölge milletvekilleri, bölge merkez yönetim kurulu ve merkez disiplin kurulu üyeleri, belde, ilçe ve il başkanları, belde, ilçe ve il yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu başkan ve üyeleri, ilçe ve il çalışma grupları, belde, ilçe ve il belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri katılacak."

Kahveci, yerel seçimler için tüm hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, şu açıklamalarda bulundu: 

"İl merkezimiz başta olmak üzere ilçeler ve beldelerdeki yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarımızı titizlikle yürütmekteyiz. 

2024 yerel seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanmaktayız. Halkımıza, üretken belediyecilik anlayışı ile en iyi hizmeti sunmak için güçlü adaylarımızla yola çıkacağız. 

Genel merkezimizin ittifak kararını bekliyoruz. 31 Mart 2024'teki başarımız, önceki seçimlerde elde edilen kazanımların tamamlayıcısı olacaktır."

#Afyonkarahisar #Afyon #MHP #Haber #Başkan #İstişare #Toplantı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °