Kahveci: "Şu Ana Kadar Kimseyle Görüşmemiz Olmadı"

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, ilçe kongrelerinin ardından yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde genel merkezin talimatlarına uyacaklarını ve şu ana kadar hiçbir partiyle görüşmediklerini belirtti.

Gündem 17.08.2023 13:35:20 0
Kahveci:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan ilçe kongreleri başarıyla sona erdi. 

İl kongresinin de yakın bir tarihte gerçekleştirileceği açıklanırken, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, yerel seçimler öncesi parti duruşunu vurguladığı bir açıklama yaptı.

Kahveci, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in neferleri olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin liderliğinde hareket ettiklerini belirtti. 

Yaklaşan yerel seçimlerde genel merkezin talimatlarına uyacaklarını ifade eden Kahveci, yerel seçimler konusunda şu ana kadar hiçbir partiyle görüşmediklerini ve anlaşma sağlamadıklarını vurguladı.

Kahveci, "Yerel seçimler açısından, bugüne kadar herhangi bir partiyle görüşmemiz veya işbirliği yapmamız söz konusu değil. 

Ancak bu, ilerleyen süreçte böyle bir durumun yaşanmayacağı anlamına gelmez. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nin alacağı karar doğrultusunda hareket ederiz. 

Yerel yönetimlerle ilgili ittifak konusunda henüz bir şey söz konusu değil. 

Eğer bir ittifak oluşmazsa, tüm beldelerde ve ilçelerde adaylarımızı çıkararak başarılı olmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Kahveci'nin açıklamaları, MHP'nin yerel seçim stratejisini net bir şekilde ifade etti. 

Genel merkezin talimatlarına uygun şekilde hareket edeceklerini vurgulayan Kahveci, henüz ittifak olup olmayacağına dair kesin bir durum olmadığını ifade etti. 

#Afyonkarahisar  #MHP #Seçim #Yerel #Aday 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °