Kahveci: "Türk milleti hem gaziliğin hem de şehadetin yuvasıdır"

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlama mesajı yayınladı

Gündem 18.09.2023 13:48:44 0
Kahveci:

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, gazilere ve şehitlere olan minnetini dile getirerek, Türk kahramanlığının vazgeçilmez bir parçası olduklarını vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlama mesajıyla selamladı. 

Kahveci, mesajında gazilerin ve şehitlerin Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşamasının teminatı olduğuna dikkat çekti.

Kahveci'nin mesajında şu ifadeler yer aldı: "Ülkemizin her karış toprağına korkusuzca kanlarını akıtarak tarihimize adlarını altın sayfalara yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Türk milleti hem gaziliğin hem de şehadetin yuvasıdır. Şehitlik ve gazilik, milletimizin gönlündeki en yüce ve en ulvi makamlardır. 

Devletini ve milletini canından aziz bilerek bu ulvi makamlara yükselmiş olan şehit ve gazilerimiz, her zaman milletimizin haklı gurur kaynağı olmuştur."

Türk milletinin özgürlüğü, onuru ve bağımsızlığı uğruna şehitlerin ve gazilerin büyük fedakarlıklarını gösterdiğine vurgu yapan Kahveci, Türk topraklarının kutsallığını ve birliğini koruma azmiyle dolu olduğunu dile getirdi. 

Mesajının devamında, Kahveci şunları söyledi: "Bugün hür ve bağımsız yaşıyorsak, milletçe namus ve şerefimizle yaşıyor olmamızı şehit ve gazilerimize borçluyuz.

Ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz."

Ayrıca, halen tedavi altında bulunan gazilere acil şifalar dileyen Kahveci, 19 Eylül 1921 tarihinde Gazi unvanını alan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm milli mücadele kahramanlarına, şehitlere ve ebediyete intikal eden gazilere Cenab-ı Allah'tan rahmet diledi.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Gazi #GazilerGünü


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °