Karataş: AFJET'ten Huzur Hakkı Almayacağım

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, AFJET'in huzur hakkı olarak verdiği parayı almayacağını açıkladı.

Siyaset 21.03.2024 14:28:02 0
Karataş: AFJET

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, AFJET'ten "Huzur Hakkı" olarak verilen parayı almama kararı aldı. 

Karataş, AFJET'in yıllardır yaşanan ısınma problemleri nedeniyle vatandaşların mağdur olduğunu belirterek bu kararı açıkladı.

Vatandaşların Mağduriyeti

Karataş, Afyonkarahisar'da her kış döneminde AFJET'in ısınma problemlerinin ciddi mağduriyetlere neden olduğunu ifade etti. 

Özellikle evinde çocuğu, yaşlısı, hastası veya engellisi olan vatandaşların en soğuk günlerde bu hizmeti alamadığını ve mağdur edildiğini vurguladı.

Karataş'ın Açıklaması

Belediye Başkanı seçilmesi durumunda AFJET'in Belediye Başkanına ödediği huzur hakkı olarak bilinen ücreti almayacağını belirten Karataş, kamu malına ve vatandaşların haklarına sahip çıkacaklarını dile getirdi. 

Ayrıca, vatandaşların yaşadığı problemleri çözmek için çaba sarf edeceklerini ve mağduriyetleri gidermek için gayret göstereceklerini söyledi.

Mağduriyetlerin Çözümü

Karataş, yaşanan ısınma problemlerinin giderilmesinde çözüm sahibi olacaklarını belirtirken, AFJET'in huzur hakkı olarak ödediği ücreti almamakla birlikte vatandaşları problemleriyle baş başa bırakmayacaklarını vurguladı. 

Belediye olarak sorunların sürekli takibinde olacaklarını ve mağduriyetlerin kökten çözülmesi için gayret edeceklerini kaydetti.

#SaadetPartisi #Afyonkarahisar #AFJET #HuzurHakkı #IsınmaProblemi #BelediyeBaşkanı #VatandaşMağduriyeti


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °