Karataş: Belediye Çalışanlarını Enflasyona Ezdirmeyeceğiz

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, belediye çalışanlarına adaletli bir maaş sözü verdi.

Siyaset 10.03.2024 12:21:00 0
 Karataş: Belediye Çalışanlarını Enflasyona Ezdirmeyeceğiz

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Saadet Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Karataş, başkan seçilmesi durumunda belediye çalışanlarının en düşük maaşını 35 bin TL olarak belirleyeceklerini açıkladı.

Adaletin ve doğru kaynak kullanımının önemine vurgu yapan Karataş, çalışanların emeklerinin gerçek manada karşılığını alması gerektiğini belirtti. 

"Kendi çalışanlarının sıkıntısını çözemeyen bir belediye, memleketinin sorunlarına da çözüm üretemez" diyen Karataş, en düşük maaşın net 35 bin TL olacağını ifade etti ve çalışanları enflasyona ezdirmeyeceklerini vurguladı.

Ayrıca, Afyonkarahisar Belediyesi'nde daimi işçilerin 3 yıldır mağdur edildiğini dile getiren Karataş, işçilerin maaşlarının enflasyonun altında kaldığını ve adaletsizliğe son vereceklerini belirtti.

Mobbinge uğrayan işçilerin durumunu düzelteceklerini ve sendika ile uyum içinde çalışacaklarını da vurguladı.

Karataş, belediye, işçi ve sendikanın uyum içinde olacağını ve tüm kararların ortak akıl ile alınacağını dile getirerek, sürdürülebilir bir yönetim anlayışı benimsediklerini söyledi.

#Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #BeytullahKarataş #ÇalışanHakları #Adalet #Sendika


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °