Karataş: Bir Nisan’da Yepyeni Bir Afyonkarahisar’ı Selamlayacağız

Seçim çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Tarihi Uzun Çarşı’da esnaf ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Siyaset 26.03.2024 12:13:22 0
Karataş: Bir Nisan’da Yepyeni Bir Afyonkarahisar’ı Selamlayacağız

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Uzun Çarşı’da coşkuyla karşılandı.

1 Nisan'dan itibaren Afyonkarahisar’da yeni bir sayfanın açılacağını belirten Karataş, "Biz dertliyiz, biz bu şehri, Afyonkarahisar’ı, sizleri çok seviyoruz, bu şehre kalpten bağlıyız. 

Allah'ın izniyle 1 Nisan'dan sonra Afyonkarahisar’ımızı her zamankinden çok daha güvenli, huzurlu, dirençli bir şehir haline getireceğiz." dedi.

SADECE AFYONKARAHİSAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Hiçbir zaman kirli pazarlıkların, iftiraların, dedikoduların tarafında olmayacaklarının altını çizen Karataş, şöyle devam etti:

“Biz hep şehrimiz kazansın diye yapan, şehrimiz için üreten tarafta olacağız. Dün nasıl Millî Görüş Belediyeciliği anlayışı ile birçok şehrimizde hizmet ettiysek, Allah'ın izniyle 1 Nisan'dan sonra da bu kadim şehre hizmet edeceğiz. 

Biz, Fırat'ın kenarındaki koyunun hakkını düşünen Hz. Ömer'in hassasiyetiyle 'Sadece Afyonkarahisar' için çalışacağız. Varsın birileri Afyonkarahisar’ı nimet saysın, biz emanet bileceğiz. 

Varsın birileri Afyonkarahisarlıya hizmeti şahsi istikbaline rampa yapsın, biz 'Sadece Afyonkarahisar' diyeceğiz. Biz Afyonkarahisar'ın parasıyla Afyonkarahisar'ın yarınları için koşacağız. 

Biz 1 Nisan sabahı sadece Afyonkarahisar için, Afyonkarahisarlı için, bu kadim şehir için çalışmaya devam edeceğiz. Gönülleri fethedeceğiz, hizmet belediyeciliğini anlatacağız. 

Millî Görüş Belediyeciliğini yüreklere işleyeceğiz. Başka Bir Afyonkarahisar’ın mümkün olduğunu gösterip, huzuru ve saadeti kalplere dokuyacağız.”

1 NİSAN’DA YEPYENİ BİR AFYONKARAHİSAR’I SELAMLAYACAĞIZ!

1 Nisan sabahı yepyeni bir Afyonkarahisar için geleceği selamlayacaklarını dile getiren Karataş, bunu Uzun Çarşı esnafımızla, Demirciler içindeki işçi-emekçi kardeşlerimizle, 

kalenin eteklerinde oyun oynayan çocuklarımızla, ekmeğini alın teri ile kazanmanın derdinde olan kadınlarımızla, her zaman hürmet gösterdiğimiz büyüklerimizle beraber başaracaklarını kaydetti.

Karataş, Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin kararı, azmi, arzusu ve hedefi doğrultusunda 31 Mart gecesi Afyonkarahisar’da fetret dönemini bitireceklerini sözlerine ekledi.

#Afyonkarahisar #BeytullahKarataş #Seçimler #MillîGörüş #Belediyecilik #Hizmet #UzunÇarşı #AfyonkarahisarBelediyeBaşkanlığı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °