Karataş: Çanakkale Zaferi Umudun ve İnanmışlığın Tarifidir

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, 18 Mart Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Siyaset 18.03.2024 11:28:11 0
Karataş: Çanakkale Zaferi Umudun ve İnanmışlığın Tarifidir

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, "18 Mart Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 

Milletimizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne göz diken hain emellerin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ve kahraman Türk askerinin destanlaşan ruhu ile amacına ulaşamamıştır. 

18 Mart 1915, bağımsızlığımızı milli karakterimizin değişmez bir parçası olarak bütün dünyaya gösterdiğimiz şanlı destanımızın tarihidir. 

Bugün yaşamımızı sürdürdüğümüz cennet vatanın toprakları ülkemizin devleti ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün korunması uğrunda hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizin bizlere mirasıdır. 

Çanakkale; Cesaretin, birliğin ve mücadelenin ruhudur. 

Sevginin, umudun ve inanmışlığın tarifidir. 

Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.

#BeytullahKarataş #SaadetPartisi #Afyonkarahisar #18Mart #ÇanakkaleZaferi #Şehitler #Gaziler #AnmaMesajı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °