Karataş, Kadın Kolları İl Yönetimiyle Buluştu

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, kadın kollarının önemine vurgu yaparak, yerel yönetimlerde yeni bir anlayışın ve hizmet anlayışının peşinde olduklarını vurguladı.

Siyaset 13.02.2024 16:28:25 0
Karataş, Kadın Kolları İl Yönetimiyle Buluştu

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Afyonkarahisar Kadın Kolları İl Yönetimi ile bir araya geldi. 

Toplantıda konuşan Karataş, kadın kollarının davalarının en önemli gücü olduğunu belirterek, seçim çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade etti. 

Kadın kollarının mahalle, köy, belde, ilçe gibi her kademede aktif olarak çalıştığını dile getiren Karataş, hedeflerinin her kesime ulaşmak olduğunu vurguladı.

Karataş, yerel yönetimlere yeni bir anlayış getirmeyi planladıklarını, vatandaşların memnuniyetsizliklerini göz önünde bulundurarak daha iyi bir yaşam, huzur ve esenlik getireceklerini söyledi. 

Parti farkı gözetmeksizin herkese eşit hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini dile getiren Karataş, belediye başkanlarının vatandaşlarla iç içe olacağını ve herkesin sorunlarına çözüm bulacaklarını belirtti.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin yönetiminde bulunduklarında başkanın vatandaşların en kolay ulaşacağı yönetici olacağını vurgulayan Karataş, imar planlarında herhangi bir istismara izin vermeyeceklerini ifade etti. 

Karataş, imar planlarının adil ve dürüst bir şekilde yapılması gerektiğini vurgulayarak, haksız kazanç sağlamak isteyenlere karşı duracaklarını belirtti.

#Afyonkarahisar #SaadetPartisi #YerelSeçimler #KadınKolları #BelediyeBaşkanı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °