Karataş, 'Kamuoyu yararına fedakârca çalışanların günü kutlu olsun'

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, gazetecilik mesleğine duyduğu saygıyı ifade ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Gündem 9.01.2024 11:36:12 0
Karataş,

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

Karataş, mesajında doğru, ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışıyla zor şartlarda fedakârca görev yapan basın mensuplarına başarılarla dolu bir meslek yaşamı diledi.

Başkan Karataş, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Basın sektörü çalışanlarının haklarını düzenleyen 212 sayılı Basın İş Kanunu’nun yürürlüğe girdiği 1961 yılından bu yana 10 Ocak günü ’Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kutlanmaktadır. 

Gücünü kamuoyundan alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basın mensuplarımız, demokrasinin temel unsurlarından biri olarak önemli bir rol üstlenmektedirler.

Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. 

Gazetecilerimiz, zor şart ve imkânlar içerisinde milletimizi, Afyonkarahisar, ülke ve dünya gündeminden haberdar ederek önemli bir görevi ifa etmektedirler."

Karataş, gazetecilik mesleğine gönül vermiş tüm emektar gazetecilere sağlık, huzur ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı dilediğini belirtirken, 

ebediyete intikal eden değerli gazetecileri rahmetle anarak kamuoyu yararına fedakârca çalışan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü gönülden kutladığını ifade etti.

#ÇalışanGazetecilerGünü #BeytullahKarataş #SaadetPartisi #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °