Karataş: "Nitelikli adaylarla seçime gireceğiz"

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, yerel seçimlere yönelik hazırlıklar kapsamında Aralık ayı İl Divan Toplantısı düzenleyerek nitelikli adaylarla seçimlere katılma kararı aldı

Siyaset 2.01.2024 15:52:00 0
Karataş:

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, yerel seçimlere yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

Aralık ayı İl Divan Toplantısı, GİK üyesi Ali Hazer, İl Başkanı Beytullah Karataş, il, ilçe, belde, mahalle başkanları ve Kadın-Gençlik Kolları temsilcilerinin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Divan toplantısında yerel seçimlere dair temayül yoklaması da yapıldı. 

İl Başkanı Beytullah Karataş, yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin güçlü bir kadro, sağlam bir vizyon ve nitelikli adaylarla kazanılabileceğini vurgulayarak, 

"Afyonkarahisar’da merkez başta olmak üzere tüm belediyelerde nitelikli adaylarla seçimlere gireceğiz" dedi.

Karataş, Saadet Partisi'nin belediyecilik anlayışına vurgu yaparak, "Afyonkarahisar hak ettiği hizmeti Saadet Belediyeciliği ile alacak. 

Yerel seçimler, mahalli idarelerde halka hizmetin Milli Görüş ile başladığını gösterdi. 

Saadet Belediyeciliği, gerçek kalkınmanın ve ahlaki ilerlemenin kitabını yazdı. Afyonkarahisar'ın da Saadet Belediyeciliğine kavuşma zamanı geldiğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

İl Başkanlığı, aday tespit komisyonları aracılığıyla aday belirleme sürecini titizlikle sürdürdüğünü belirtti. 2024 yerel seçimlerine az bir süre kaldığını hatırlatan Karataş, 

"Yerel seçimler, ancak güçlü bir kadroyla, sağlam bir vizyonla ve bu iki mefhumu taşıyabilecek nitelikli adaylarla kazanılabilir. 

Süreç boyunca aday tespit komisyonlarımız çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. İnşallah önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar'ın belediye başkan adaylarını açıklamaya başlayacağız" diye ekledi.

Saadet Partisi, Afyonkarahisar'ı sosyal, kültürel ve ekonomik alanda sınıf atlatmayı, bölgenin lideri haline getirmeyi, mağduriyetlere, işsizliğe ve sosyal problemlere çözüm üretmeyi hedefleyen stratejik projeler üzerinde çalıştığını belirtti.

Toplantı, birim sunumları, rapor müzakeresi ve temayül yoklaması ile sona erdi.

#SaadetPartisi #Afyonkarahisar #YerelSeçimler #SaadetBelediyeciliği


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °