Karataş: "Seçimden Önce Bal-Şerbet Vaadedip, Seçimden Sonra Millete Zehir İçiriyorlar"

Afyonkarahisar Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, yerel seçim çalışmaları kapsamında Değirmenayvalı, Sülün, Salar ve Nuribey beldelerini ziyaret ederek, hükümetin ekonomik vaatlerini eleştirdi

Gündem 20.09.2023 13:25:54 0
Karataş:

Afyonkarahisar Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, yerel seçim çalışmaları kapsamında Değirmenayvalı, Sülün, Salar ve Nuribey beldelerini ziyaret ederek, hükümetin ekonomik vaatlerini eleştirdi ve yerel yönetimlerde değişim çağrısı yaptı.

Afyonkarahisar Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ve beraberindeki heyet, yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Değirmenayvalı, Sülün, Salar ve Nuribey beldelerini ziyaret etti. 

Karataş, seçim öncesinde yapılan vaatlerin seçim sonrasında unutulduğunu ve millete zehir içirildiğini ifade etti.

Karataş, belde ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, Saadet Partisi olarak yerel seçim çalışmalarına devam ettiklerini ve Afyonkarahisar'daki belediyelerin kronik sorunlarını tespit ettiklerini belirtti.

Anketler ve çalışmalar sonucunda sorunlara dair çözüm önerilerini hazırladıklarını ifade etti. 

Adaylarıyla birlikte önümüzdeki haftalarda bu çözüm önerilerini açıklayacaklarını söyledi ve Saadet Partisi olarak yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandıklarını vurguladı.

Karataş, hükümetin ekonomik vaatlerini eleştirerek, millete verilen sözlerin tutulamadığını ve ekonominin düzeltemeyeceğini iddia etti. 

Ayrıca, dış politikada da şahsiyetli bir duruş sergilenmediğini savundu.

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, hükümetin seçim öncesinde verilen vaatlerin ardından millete zehir içirdiğini öne sürdü. 

Karataş, yerel yönetimlerde değişim çağrısı yaparak, adaletin ve dürüst yönetimin yerel düzeyde sağlanmasıyla ülke genelinde yolsuzluğun son bulabileceğini ifade etti. 

Seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi'nin Afyonkarahisar'daki stratejileri ve çözüm önerileri merakla bekleniyor.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Saadet


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °