Karataş, Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Ediyor

Saadet Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, seçim çalışmaları kapsamında ilimizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek destek mesajları verdi.

Siyaset 28.02.2024 18:10:37 0
 Karataş, Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, seçim kampanyası çerçevesinde ilimizdeki Sivil Toplum Kuruluşları'nı ziyaret ederek desteklerini alıyor. 

Karataş, Cansuyu Yardımlaşma Derneği, Türkiye Kızılay Derneği ve İHH İnsani Yardım Vakfı'nı ziyaret ederek kuruluşların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Özellikle deprem ve insani yardım alanlarında etkin rol alan STK'larının önemine vurgu yapan Karataş, "Tüm STK'ların yanında olacağız" dedi. 

Geçmişte gönüllü olarak dünyanın dört bir yanına gittiğini ve STK'ların faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Karataş, Saadet Partisi olarak STK'ların çalışmalarına her zaman destek verdiklerini ifade etti.

Karataş, şehrin kalkınma sürecinde STK'ların aktif rol alacağını vurgulayarak, özellikle yetimlere yönelik yapılan hizmetlerin önemini vurguladı. 

Saadet Partisi'nin Afyonkarahisar'da sosyal ve ekonomik kalkınma süreçlerine toplumun tüm kesimlerinin katılımını sağlayacağını söyleyen Karataş, STK'ların çeşitliliğini ve gücünü takdir ettiğini belirtti.

Karataş'ın ziyaretleri, Afyonkarahisar'da seçim atmosferini daha da hareketlendirdi. 

#STK #Seçim2024 #SaadetPartisi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °