Karataş'tan Adaletsizliğe, Liyakatsizliğe ve İsrafa 'Hayır'

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, kapalı pazar yerinde vatandaşlarla buluşarak adaletsizliklere, liyakatsizliğe ve israfa karşı çıkıyor.

Siyaset 22.02.2024 17:37:16 0
Karataş

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, saha çalışmalarını sürdürerek, kapalı pazar yerini ziyaret etti ve esnafla vatandaşlarla bir araya geldi. 

Pazarda vatandaşlara ve esnafa kendi elleriyle çorba dağıtan Karataş'a yoğun ilgi gösterildi.

Karataş, pazar ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, seçimin sadece belediye başkanı ve meclis üyelerini seçmekle sınırlı olmadığını, aynı zamanda adaletsizliklere, liyakatsizliğe, algıya, israfa ve kaldırım belediyeciliğine karşı bir duruş sergileme fırsatı olduğunu belirtti.

Karataş, kadınların soğuktan üşüdüğüne dikkat çekerek, mevcut pazar yerinin modern olmadığını ve pek çok eksiklik bulunduğunu ifade etti. 

Bebek arabalarının ve pazar arabalarının rahat hareket edemediğini, lavabo ve tuvaletlerin temiz ve kullanışlı olmadığını, ayrıca mescid sorunu yaşandığını vurguladı. 

Ayrıca, dışarıda kalan satıcıların özellikle kadınların soğuktan etkilendiğini dile getirdi.

Karataş, yeni pazar yerinin ihtiyacını çözeceklerini ve modern bir şekilde hizmet vereceklerini söyledi. 

Dağınık pazar alanlarının tarihe karışacağını belirterek, vatandaşların ve esnafın mağdur olmayacağı bir düzenleme yapacaklarını ifade etti.

Aday, projelerinin önümüzdeki günlerde sunumunu yapacaklarını ve örnek gösterilen pazar yerleri oluşturacaklarını belirtti. 

Modern mimariyi kullanacakları pazar alanlarının, vatandaşlara ve esnafa kullanım kolaylığı sağlayacağını vurguladı. 

Bu sayede, pazarcıların rahat bir çalışma ortamına kavuşacağını ve vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabileceğini dile getirdi.

#SaadetPartisi #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #BeytullahKarataş #PazarYeri #Adalet #Liyakat #İsraf #Projeler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °