Karataş'tan Aile ve Genç Nesil Hamlesi

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, aile ve gençlik konusunda yapacakları çalışmaları açıkladı.

Siyaset 23.02.2024 15:08:00 0
Karataş

Saadet Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, aile ve gençlik merkezleri üzerinden yapacakları çalışmaları açıkladı.

Karataş, ailenin kültürümüzün aktarılmasında ve kişilik oluşumunda en etkili kurum olduğunu belirterek, yerel yönetimlerin aileye ve gençlere sahip çıkması gerektiğini vurguladı. 

Afyonkarahisar'da boşanma sayılarının artış gösterdiğine dikkat çeken Karataş, bu durumun önüne geçmek için milli aile stratejisi oluşturacaklarını ifade etti.

Milli Aile Stratejisi kapsamında aile kurumunun güçlendirilmesinin önemine değinen Karataş, evlilik ve aile kurumunun teşvik edilerek destekleneceğini, aile danışma merkezleri kurulacağını ve aile içi şiddetle mücadelede aktif rol oynanacağını belirtti. 

Ayrıca, ekonomik zorluklar nedeniyle evlenemeyen kişilere maddi destek sağlanacağını ve dar gelirli ailelerin eğitimine destek olunacağını dile getirdi.

Gençlik meclislerinin daha aktif hale getirilmesi gerektiğini vurgulayan Karataş, gençlerin bedenen ve ruhen gelişmelerine katkı sağlayacak projeler üzerinde çalışacaklarını belirtti. 

Karataş, gençlerin Afyonkarahisar'ın ruhuna uygun olarak yetişmeleri ve şehrin yönlendirilmesinde söz sahibi olmaları gerektiğini ifade etti.

Son olarak, gençlerin önemine değinen Karataş, onların toplumun en büyük hazinesi olduğunu belirterek, gençlerle yapacakları kültürel ve sportif faaliyetlerle bir araya gelerek onların doğru kararlar vermelerine katkı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

#SaadetPartisi #BeytullahKarataş #AileVeGençlik #MilliAileStratejisi #Afyonkarahisar #GençlikMeclisleri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Karataş' Nesil Hamlesi
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °