Karataş'tan Diğer Adaylara Çağrı

Gün FM'de Gazeteci İsmail Akar'ın konuğu olan Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, diğer adaylara bir araya gelip konuşma çağrısında bulundu.

Siyaset 13.02.2024 14:33:03 0
Karataş

Afyonkarahisar Belediye Başkan adaylarından Saadet Partisi'nden Beytullah Karataş, Gün FM'de Gazeteci İsmail Akar'ın programına konuk oldu ve diğer belediye başkan adaylarına seslenerek bir araya gelip konuşma çağrısında bulundu.

1992 doğumlu olduğunu belirten Karataş, uzun süredir Saadet Partisi'nin il başkanlığını yaptığını ve siyasetin insanların problemlerinin çözümüne yönelik çalışmaların yapıldığı bir mecra olduğunu ifade etti. 

Karataş, her kesimden vatandaşın sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını ve ailesinin dua ve desteğiyle bu yolda çalışmalarına başladıklarını dile getirdi.

Afyonkarahisar'ın hak ettiği değeri alamadığını söyleyen Karataş, özellikle trafik sorununu ve gençlerin taleplerini ele aldı.

Şehrin birleştirici projelere ve toplumun ayrışmasının önlenmesine ihtiyaç duyduğunu belirtti

Tüm adaylara seslenerek bir masa etrafında buluşup oturup konuşma çağrısında bulunan Karataş, vatandaşların bu konuşmalara şahitlik ederek karar vermelerini önerdi.

Karataş, Afyonkarahisar'da yeni yüzlerin arandığını ve vatandaşlarla istişare içinde olduklarını belirterek, seçilirse herkesin başkanı olacağını vurguladı. 

Ekibiyle birlikte Afyon'un sorunlarını çözeceklerini ifade etti.

Son olarak, iktidarın vatandaşı yoksul bıraktığını ve hizmet belediyeciliğine vurgu yapan Karataş, seçimleri kazanacaklarına inandığını ve her kesimden insana ulaşacaklarını söyledi.

Yayın sonrasında Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile görüşen Karataş, yayın dolayısıyla teşekkür etti ve başarı dileklerini iletti. 

Fadime Akar ise Karataş'a çıktığı yolda başarılar diledi.

#BeytullahKarataş #Afyonkarahisar #SaadetPartisi #BelediyeBaşkanı #Seçimler #GünFM #Siyaset


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Karataş' Diğer Adaylara Çağrı
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °