KaravanFest’te kamp ateşi yandı

KaravanFest’te kamp ateşi yandı

Kültür-Sanat 29.01.2023 13:07:29 0
KaravanFest’te kamp ateşi yandı

Festivalin merkezi olan Afyonkarahisar’da KaravanFest tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerin birbirini kovaladığı KaravanFest’te Afyonkarahisar protokolü de kamp ateşini yakarak büyük eğlencenin startını verdi.


KaravanFest’in başlamasına vesile olan kamp ateşini ise Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve eşi Burhan Selim Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek birlikte yaktı. Kamp ateşinin yakılmasından hemen sonra Vali Yiğitbaşı ve Başkan Zeybek Türkiye’nin ilk termal alt yapılı kamp alanı olan motor sporları merkezindeki farklı noktalardan gelen karavan ve kamp tutkunlarını ziyaret etti.

 


“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK BİR FESTİVAL”

Vali Yiğitbaşı ve Başkan Zeybek gerçekleşen karavan festivali hakkında konuşarak yapılan festivalin Türkiye’ye örnek olacak bir festival olduğunu söyleyerek, gelen karavancıların her türlü ihtiyaçlarının eksiksiz karşılandığının ve karavancılarının çok memnun olduklarının  altını çizdi.  KaravanFest’in ikinci günü Mithat Körler’in sahnesi ile son buldu. Sahne öncesinde Afyon Post ve Vekilim TV mikrofonlarına konuşan Körler Afyonkarahisar’ı çok sevdiğini ve karavanın kendisi için bir tutku olduğunu dile getirerek, gelecek yıl kendi karavanı ile festivale katılmak istediğini söyledi.

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: karavanfest’te kamp ateşi yandı
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °