Kasapoğlu: "Gençliğin olduğu her yerde faaliyetler planlıyoruz"

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk, ilde görev yapan gençlik çalışanlarıyla bir araya gelerek Şuhut ilçesinde önemli bir toplantı düzenledi

Gündem 22.09.2023 11:33:49 0
Kasapoğlu:

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk, ilde görev yapan tüm gençlik çalışanlarıyla bir araya gelerek Şuhut ilçesinde önemli bir toplantı düzenledi. 

Toplantıda gençlik merkezleri, yurtlar, üniversiteler, okullar ve gençlerin bulunduğu her yerde yapılması planlanan faaliyetler ele alındı.

Toplantıda gençlere yönelik spor, kültür, sanat, müzik, eğitim ve sosyal aktivitelerin düzenlenmesi öne çıktı. 

Ayrıca, gençlerin kişisel gelişimi ve mesleki eğitimleri de masaya yatırıldı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu, toplantının amacını gençlerin ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına yönelik faaliyetlerin planlanması olarak belirtti ve şunları söyledi: 

"Gençliğin olduğu her yerde faaliyetler planlıyoruz. Gençlerimize spor, kültür, sanat, müzik ve farklı alanlarda eğitimler sunuyoruz. 

Bu faaliyetlerle gençlerimizin kendilerini geliştirerek topluma daha faydalı bireyler olarak yetişmelerini hedefliyoruz. Toplantımıza katılan gençlik çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."

Toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk ise şunları dile getirdi: 

"Gençlerimize yönelik gençlik merkezlerimizde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Ayrıca Eğitim Yönetim Sistemi kapsamında merkezlerimize gelen eğitmenlerimiz gençlere yönelik kurslar veriyor.

Gençlerimizin eğitimlerine devam edebilmeleri ve hayatlarını daha iyiye götürebilmeleri için İl Müdürümüz Kasapoğlu ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz."

Ertürk ayrıca gençlere yönelik faaliyetlerin sadece ilçe merkezlerinde değil kırsal kesimde de düzenleneceğini ve gençlere ulaşım imkanları sağlayacaklarını da ifade etti.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #GSB #Şuhut #Toplantı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °