Kasapoğlu'ndan, Afyonspor'a Moral Ziyareti

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, HES İlaç Afyonspor futbol takımının antrenmanını ziyaret ederek, futbolculara başarılar diledi ve tatlı bir sürprizle moral verdi

Spor 25.01.2024 15:44:36 0
Kasapoğlu

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, HES İlaç Afyonspor futbol takımının antrenmanını ziyaret ederek, takıma başarılar diledi.

Ziyaret sırasında Kasapoğlu, futbolculara tatlı bir jest yaparak baklava ikramında bulundu.

Antrenmanlara katılan İl Müdürü Kasapoğlu, HES İlaç Afyonspor futbolcularıyla bir araya gelerek takımın önümüzdeki maçları için moral verdi. 

Kırklareli Spor ve Kömürspor karşılaşmalarında başarılar dileyen Kasapoğlu, futbolcuların hedefledikleri sonuçları elde etmelerini temenni etti.

Kasapoğlu, ziyaretin sporcular arasında bir motivasyon kaynağı olmasını ve takımın birlik ve beraberlik içinde başarıya ulaşmasını amaçladıklarını belirtti. 

Spor Hizmetleri Müdürü Erşen ise futbolculara desteklerini sürdüreceklerini ve her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

HES İlaç Afyonspor yönetimi de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, desteklerinden dolayı İl Müdürü Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Erşen'e teşekkür etti.

#Afyonspor #SporMoralZiyareti #BaşarıDileği #GençlikveSpor #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Kasapoğlu' Afyonspor' Moral Ziyareti
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °