Kasapoğlu'ndan Özel Sporculara Destek Ziyareti

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Mutlu Çarşamba projesi kapsamında özel sporcuların antrenmanlarını takip ederek, sporculara destek verdi

Spor 18.01.2024 13:21:16 0
Kasapoğlu

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, özel sporculara destek olmak amacıyla Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Spor Salonu'nu ziyaret etti. 

Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ile birlikte antrenmanlara katılan Kasapoğlu, özel sporcuların çalışmalarını yakından izleyerek, onlara moral verdi.

Kasapoğlu, Mutlu Çarşamba projesinin engelli sporcuların spor yapma ve yeteneklerini geliştirme fırsatı bulmalarını hedeflediğini belirtti. 

Antrenmanları izlerken duyduğu mutluluğu ifade eden Kasapoğlu, sporun yaşam kalitesini artıran bir etkinlik olduğunu vurguladı. 

Ayrıca, Gençlik Merkezi Spor Salonu'nun özel sporculara uygun bir ortam sağladığını ve bu alanda önemli çalışmalara imza attıklarını dile getirdi.

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada Kasapoğlu, "Özel sporcularımızın yeteneklerini keşfetmelerine ve spor yapmalarına destek olmak için buradayız. 

Mutlu Çarşamba projesi, onların hayatlarına pozitif etkiler sağlamayı amaçlıyor. Sporun birleştirici gücüyle, engelli sporcularımızın topluma daha fazla katılımını sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

#Afyonkarahisar #GençlikveSpor #MutluÇarşamba #EngelliSporcular


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Kasapoğlu' Sporculara Destek Ziyareti
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °